Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep şi-a aflat adversara din optimile Indian Wells! A evitat o nouă confruntare cu Ostapenko! Când se joacă meciul

Simona Halep şi-a aflat adversara din optimile Indian Wells! A evitat o nouă confruntare cu Ostapenko! Când se joacă meciul

Tenis

Comentarii

Marketa Vondrousova, locul 61 WTA, va fi adversara Simonei Halep în optimi la Indian Wells, după ce sportiva din Cehia a reuşit să treacă în turul trei de letona Jelena Ostapenko, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 22.

Marketa Vondrousova s-a impus în faţa letonei, scor 4-6, 6-3, 6-4.

Halep şi Vondrousova vor fi adversare în premieră, iar meciul se va juca marţi seară, după ora 21:00. Ora exactă va fi anunţată de organizatori în cursul zilei de astăzi.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a acces în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, după ce a învins-o pe Katerina Kozlova din Ucraina, locul 114 WTA, venită din calificări, cu scorul de 7-6 (3), 7-5.

Halep, lăudată după calificarea în optimi la Indian Wells

Site-ul oficial al competiţiei feminine de tenis scrie că "Halep o elimină pe Kozlova după un test dificil la Indian Wells. Favorită doi. Simona Halep a avut mult de muncit pentru a trece de sportiva de pe locul 114 în lume la BNP Paribas Open. De o ora şi 47 de minute a avut nevoie Halep pentru a se califica în optimi în California, prima întâlnire dintre cele două tenismene fiind un carusel al emoţiilor şi al întoarcerilor de scor. Chiar dacă a avut 5-2 în setul secund, drama nu se terminase pentru Halep, care s-a mai chinuit până la 5-5. Au fost multe similitudini între primul şi al doilea set, dar până la urmă fosta lideră mondială nu a mai trimis şi această manşă a doua în tiebreak".

"Favorita numărul doi şi campioana din California din 2015 a fost prima sportivă care şi-a securizat prezenţa în optimile de finală, după un meci în care a tremurat serios pe alocuri, cu Kateryna Kozlova. Romanca de 27 de ani a câştigat per total doar cu 12 puncte mai mult comparativ cu rivala sa, care a fructificat 5 break-uri din 7, având per total mult de furcă pentru a bifa această calificare.

Afla mai multe despre: simona halepindian wells 

viewscnt
Articole similare