Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Kozlova: ”Datorită vouă am putut să lupt astăzi”

VIDEO | Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Kozlova: ”Datorită vouă am putut să lupt astăzi”

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a acces în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, după ce a învins-o pe Katerina Kozlova din Ucraina, locul 114 WTA, venită din calificări, cu scorul de 7-6 (3), 7-5.

”Mulţumesc tuturor că aţi venit şi m-aţi susţinut. O atmosferă superbă aici şi datorită vouă am putut să lupt astăzi şi să câştig meciul. Vă mulţumesc foarte mult. 

Am mereu emoţii când intru pe un teren atât de mare cu un public minunat cum e aici. Mereu încerc să dau tot ce am mai bun şi să câştig meciul pe care îl joc. A fost foarte complict împotriva ei  (n.r. - Katerinei Kozlova) pentru că n-o mai întâlnisem şi a fost destul de dificil să-mi găsesc ritmul şi să-mi dau seama ce joacă ea. E o jucătoare foarte bună şi mă bucur că am reuşit să câştig în două seturi”, a spus Simona Halep la interviul de pe teren, de la finalul meciului.

În optimi, Halep va evolua cu Marketa Vondrousova din Cehia, locul 61 WTA sau cu letona Jelena Ostapenko, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 22.

Afla mai multe despre: halepwta 

viewscnt
Articole similare