Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu poţi să te ridici la pretenţiile selecţionerului” Prima reacţie a lui Dan Nistor după ce Contra a definitivat lotul naţionalei

”Nu poţi să te ridici la pretenţiile selecţionerului” Prima reacţie a lui Dan Nistor după ce Contra a definitivat lotul naţionalei

Fotbal

Comentarii

Cosmin Contra a anunţat lista cu jucătorii convocaţi pentru ”dubla” cu Sudia şi Insulele Feroe, dar Dan Nistor, cel mai în formă fotbalist a lui Dinamo, nu face parte din planurile selecţionerului.

Acest lucru l-a deranjat pe mijlocaş şi nu a ezitat să trimită săgeţi spre selecţioner:”Le mulţumesc pe această cale celor care m-au propus la naţională, dar ce să faci dacă nu poţi să te ridici la pretenţiile selecţionerului, nu ai ce să faci, trebuie să mergi mai departe”, a spus Nistor la finalul înfrângerii cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-2.

Mircea Rednic se numără printre susţinătorii lui Dan Nistor. Antrenorul ”câinilor” este de părere că mijlocaşul dinamovist merita să fie convocat. ”Îmi pare rău, e un jucător care poate face diferenţa! Mi-a lipsit mie, cu el în echipă eu cred că puteam fi în play-off. El zice că nu e afectat, dar cine nu îşi doreşte să fie la naţională? Eu nu vorbesc aici de dragul de a propune un jucător.

Aveai nevoie de un jucător ca Nistor! E un jucător de experienţă, care îţi poate face diferenţa! Putea să fie chemat! Nu vreau să o ia ca pe o critică, pentru că el îşi asumă responsabilitatea, dar eu mi-am spus părerea lucrând cu Nistor zi de zi", spunea Mircea Rednic la conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: dinamoechipa nationala 

viewscnt
Articole similare