Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu poţi să te salvezi de la retrogradare cu copiii". Fotbalistul de la Dinamo care trage un semnal de alarmă

"Nu poţi să te salvezi de la retrogradare cu copiii". Fotbalistul de la Dinamo care trage un semnal de alarmă
Comentarii

Mijlocaşul lui Dinamo, Răzvan Grădinaru, a susţinut, la finalul înfrângerii cu CFR Cluj, că alb-roşii nu se pot salva de la retrogradare cu jucători fără experienţă.

Reacţii după CFR Cluj - Dinamo 4-1

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-1), echipa Dinamo, în etapa a XXX-a a Ligii 1. Dinamovistul Steliano Filip a primit un cartonaş roşu în minutul 45+2, după ce l-a lovit cu cotul în săritură pe Bordeianu, în timp ce Debeljuh a reuşit o triplă.

Răzvan Grădinaru a vorbit despre evitarea retrogradării. 

"Ne pare rău că am pierdut, pentru că se înjumătăţesc punctele şi, dacă am fi câştigat, am  fi câştigat două puncte în play-out. Am început bine, am marcat, după aceea CFR ne-a dominat, am pierdut meciul acesta. Ne pare rău.

Nu poţi să te salvezi de la retrogradare cu copiii, i-am pierdut pe Torje, Matei, Răuţă, Patriche, jucători importanţi şi asta se vede. Ne pare rău, ne cerem scuze. Ştiu că sunt nou-venit, dar am venit să îmi fac treaba şi să se vadă mai bine în teren. Retrogradarea se joacă cu experienţă şi moral puternic.

E greu să pierzi meci după meci, dar am avut meciuri  grele cu Sepsi, CFR, acum vin echipele pe care trebuie să le dominan de la început până la final şi nu mai avem nicio scuză", a declarat fotbalistul sosit recent de la Gaz Metan. 

Echipele de start din CFR Cluj - Dinamo 4-1

  • CFR Cluj: Hindrich - Graovac, Yuri, Burcă - Susic, Bordeianu, Boateng, C . Deac, Camora - Dugandzic, Petrila 
  • Rezerve: Sava, Manea, Fl. Ştefan, Chipciu, Roger, Neguţ, A. Păun, Omrani, Debeljuh 
  • Dinamo: Eşanu - G. De Moura, Ehmann, Aloe, A. Radu - Buleică, Pierret, Carp, St. Filip - Vl. Morar, Grădinaru 
  • Rezerve: Fara - Ţone, Borduşanu, Torje, Giafer, V. Borcea, G. Creţu, A. Bani, Amzar 
Şi Marco Ehmann a vorbit după înfrângerea din Gruia.

"Am început bine cu un  gol rapid şi după aia am stat compact, dar până la eliminare a fost un meci echilibrat şi nu am vrut să luăm gol şi după o fază proastă am luat un gol şi a fost 1-1. Dar după eliminare a fost greu, oricum cu campionii 11 contra 11 e greu. Cu un om în minus a fost mai greu, dar asta e. Ce să mai zic? Mergem mai departe, acum începe play-out-ul şi facem tot", a declarat fundaşul lui Flavius Stoican. 

CFR Cluj, avantaj uriaş în Liga 1 după victoria cu Dinamo

CFR are acum 17 puncte avantaj faţă de FCSB, care joacă în ultima etapă a sezonului regulat tot duminică, acasă, cu FC Voluntari.

Clasamentul este următorul: 1. CFR Cluj - 76 de puncte, 2. FCSB - 59, 3. CS Universitatea Craiova - 51, 4. Farul – 48, 5. FC Voluntari - 47, 6. FC Botoşani - 46, 7. FC Argeş - 45, 8. UTA – 40, 9. Rapid – 40, 10. Sepsi – 39, 11. Chindia - 35, 12. FC U Craiova – 33, 13. CS Mioveni - 29, 14. FC Dinamo - 17, 15. Academica Clinceni – 14, 16. Gaz Metan Mediaş – 10.

Afla mai multe despre: gradinarucfr cluj dinamo 4-1 

viewscnt
Articole similare