Experiențe împreună.
You are here:

„Nu poţi să vii să baţi un jucător român”. Capăt de drum pentru Fortes la Craiova? Exilat la echipa secundă, Pigliacelli nu a scăpat nici el de furia lui Piţurcă

„Nu poţi să vii să baţi un jucător român”. Capăt de drum pentru Fortes la Craiova? Exilat la echipa secundă, Pigliacelli nu a scăpat nici el de furia lui Piţurcă

U Craiova

Comentarii

Victor Piţurcă s-a declarat dezamăgit de gestul atacantului Carlos Fortes, care a lovit un adversar la un meci al echipei a doua a grupării oltene. Antrenorul a declarat că gestul îl va costa pe jucătorul portughez. De criticile lui Piţură nu a scăpat nici Mirko Pigliacelli.

"Fortes m-a dezamăgit ce a făcut la echipa a doua, am avut o discuţie cu el, eu i-am spus că nu are voie să aibă un astfel de gest, mai ales că el este străin în România. Nu poţi să vii tu, străin, să baţi jucătorii români, mai ales că joci sub culorile unei echipe cunoscute în Europa. A fost un gest care îl va costa şi costă şi echipa, pentru că nu ştiu câte etape de suspendarel va lua. Noi nu ne mai putem folosi de serviciile lui foarte mult timp", a afirmat Piţurcă.

Despre portarul Mirko Pigliacelli, Piţurcă a spus că acesta va reveni în echipă atunci când se va antrena ca un jucător aflat sub contract cu Universitatea Craiova.

"Nu sunt supărat pe Pigliacelli, nu am motive să fiu supărat. Numai comportamentul lui îl va readuce în echipă. El e la echipa a doua şi când şi va începe să se pregătească cum trebuie, să se pregătească ca un jucător sub contract cu Craiova, nu va fi nici un fel de problemă. Popescu chiar dacă a făcut un meci slab, eu nu renunţ aşa uşor la un jucător. Pigliacelli a făcut de când am venit eu jocuri slabe aproape la fiecare meci şi i-am dat şanse. Popescu va apăra în continuare, este jucătorul nostru tânăr, de perspectivă, iar eu ţin la jucătorii noştri şi le dau şanse în continuare", a explicat antrenorul oltenilor.

  • U Craiova va evolua, joi, de la 18.00, pe teren propriu, cu FC Botoşani, în etapa a XIX-a a Ligii I, meci care va ti transmis în direct pe Telekom Sport 1. 

viewscnt
Articole similare