Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu regret!” Fotbalistul din Liga 1 care se felicită că nu a ajuns la FCSB: ”Nu vedeţi ce echipă frumoasă avem aici!?”

”Nu regret!” Fotbalistul din Liga 1 care se felicită că nu a ajuns la FCSB: ”Nu vedeţi ce echipă frumoasă avem aici!?”

FCSB

Comentarii

Andrei Miron, fundaşul central în vârstă de 25 de ani a atras atenţia FCSB-ului şi în special a lui Gigi Becali.

Masivul fundaş de 1.89 m nu regretă însă că nu a ajuns la echipa lui George Becali: ”Nu, de ce să regret? Vedeţi şi dumneavoastră ce echipă frumoasă avem aici. Sper să reuşim anul acesta ce nu am reuşit în ceilalţi ani” a spus Miron, după Viitorul - Botoşani 2-2.

Miron a explicat şi de ce crede că a picat mutarea la FCSB: ”Probabil nu a oferit ce voia patronul. Eu îmi fac treaba cât mai bine aici, am contract cu FC Botoşani. La un moment dat cred că o să joc şi eu la o echipă care să aibă mai multe pretenţii” a mărturisit Andrei Miron.

”Cred că jucăm un fotbal frumos, am demonstrat că nu e o întâmplare. Avem continuitate, sper să rămânem la fel şi să obţinem cât mai multe puncte pentru a ne îndeplini obiectivul. Marius în primul rând, înainte să fie antrenorul nostru, e prietenul nostru. Plăcerea de a juca fotbal. Jucăm foarte ofensiv, jucăm din plăcere şi cred că ne iese foarte bine” a mai spus fundaşul echipei moldave.

FC Viitorul a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei FC Botoşani, în etapa a V-a a Ligii I. Pentru FC Viitorul au marcat Eric - penalty (12) şi Iancu (65), iar pentru FC Botoşani au înscris Askovski '27 şi '87.

Afla mai multe despre: andrei miron 

viewscnt
Articole similare