Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu renunţă la mare pasiune. Niki Lauda anunţă că vrea să revină în activitate după ce a fost supus unui transplant de plămâni

Nu renunţă la mare pasiune. Niki Lauda anunţă că vrea să revină în activitate după ce a fost supus unui transplant de plămâni

Formula 1

Comentarii

Fostul pilot austriac de Formula 1 Niki Lauda (69 ani) a anunţat, într-o postare video pe contul său de Twitter, că intenţionează să-şi reia activitatea după ce a fost supus unui transplant de plămâni în această vară.

''Mă voi întoarce în curând. După cum ştiţi, am trecut prin momente grele. Suportul pe care mi l-aţi dat în cele clipe a fost incredibil. M-am dat jos din pat mai repede pentru că m-am simţit ca acasă, într-o mare familie'', a spus Lauda.

El s-a declarat încântat de performanţa echipei Mercedes, care prin Lewis Hamilton a câştigat un al cincilea titlu mondial în Formula 1 în acest an.

''Cinci titluri la rând, acum Lewis din nou...Cred că nu puteam face o treabă mai bună. Presiunea va veni acum pentru al şaselea titlu'', a arătat Niki Lauda, preşedinte de onoare al Mercedes.



Lauda a părăsit în octombrie spitalul din Viena unde a suferit un transplant de plămâni la începutul lui august. Fostul pilot, care în trecut a avut şi un dublu transplant renal, a supravieţuit în mod miraculos unui teribil accident produs în timpul Marelui Premiu al Germaniei din 1976.

Austriacul a câştigat campionatul mondial de Formula 1 în 1975, 1977 şi 1984, după care a părăsit activitatea competiţională. În luna ianuarie 2018, Niki Lauda anunţa reachiziţionarea Niki, compania aeriană pe care a înfiinţat-o în 2003 şi pe care o vânduse Air Berlin în 2011. 

Afla mai multe despre: niki laudadecizieformula 1accidentproblemesanatate 

viewscnt
Articole similare