Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu sunt făcute pentru Dan Petrescu!" Cum explică Minteuan ultimele transferuri ale CFR-ului şi de ce se amână debutul lui Bud

"Nu sunt făcute pentru Dan Petrescu!" Cum explică Minteuan ultimele transferuri ale CFR-ului şi de ce se amână debutul lui Bud

Superliga

Comentarii

Alin Minteuan a vorbit în conferinţa de presă despre ultimele mutări reuşite de campioană pe piaţa transferurilor: revenirile lui Kevin Boli şi Cristi Bud.

Tehnicianul interimar al CFR-ului a spus că transferurile nu au nicio legătură cu o posibilă revenire a lui Dan Petrescu şi a dezvăluit că are contract cu trupa din Gruia până la finalul acestui sezon.

"De ce credeţi voi că s-a făcut special pentru el? Pentru că echipa stătea în 3 fundaşi centrali. O echipă care trage la campionat, se luptă pe toate fronturile, trebuie să aibă dubluri concrete pe fiecare post în parte şi să fie de valori apropiate.

Eu nu văd o mutare specială făcută pentru Dan Petrescu. Până în vară (n.r. are contract cu CFR Cluj)
", spune Minteuan, care a ţinut să precizeze că debutul lui Bud se va amâna pentru partidele din play-off: "Mai are încă de tras până când va fi 100%. Vorbim de Liga 1 totuşi. El trebuie să dea gol, dar are mult de recuperat".

Din fericire pentru CFR Cluj, golgheterul Ţucudean e acum 100% apt şi va putea să-şi ajute echipa în meciurile următoare.

"George (n.r. Ţucudean) este ok, este un băiat admirabil pentru că înţelege, a fost o situaţie la meciul de Cupă în care a trebuit să fac alte modificări şi nu am reuşit să îl introduc dar este un profesionist 100%. Adică vorbim de un jucător de la echipa naţională, un marcator care la meciul din campionat cu Iaşi a stat pe margine, a intrat 2-3 minute, a dat gol iar după, în Cupa României a stat rezervă", a mai declarat Minteuan.

Afla mai multe despre: minteuan 

viewscnt
Articole similare