Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu toate vocile îi sunt favorabile Simonei Halep înainte de Roland Garros. Gavin Mair avertizează: "Nu mai poate să treacă linia de sosire"

Nu toate vocile îi sunt favorabile Simonei Halep înainte de Roland Garros. Gavin Mair avertizează: "Nu mai poate să treacă linia de sosire"

Tenis

Comentarii

Simona Halep este văzut drept principala favorită la Roland Garros atât de casele de pariuri cât şi de mulţi dintre experţii din domeniu, însă nu toată lumea împărtăşeşte acest entuziasm general.

Gavin Mair este de părere că absenţa lui Darren Cahill, antrenorul alături de care Simona triumfa anul trecut la Roland Garros, va cântări decisiv în ceea ce priveşte evolţia sportivei la turneul de Mare Şlem din Franţa.

 

Expertul de la Roland Garros este de părere că Halep nu va fi capabilă anul acesta să-şi egaleze performanţa de anul trecut.

"Înainte de finalul sezonului, antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a decis să întrerupă colaborarea cu românca. Australianul i-a antrenat în trecut pe Lleyton Hewitt şi Andre Agassi şi a fost decisiv în performanţele recente ale Simonei Halep. Asta nu înseamnă că Simona nu mai joacă bine după plecarea austalianului, departe de a fi aşa. Halep a avut un sezon destul de bun până în acest moment, dar au fost câteva ocazii în care a arătat că nu mai poate să treacă linia de sosire. Cred că Darren Cahill e veriga lipsă din jocul Simonei. Pentru a câştiga un Grand Slam, trebuie să fii pregătit mental şi nu sunt sigur de asta în ceea ce o priveşte", a explicat expertul Gavin Mair pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: tenissimona halepwta 

viewscnt
Articole similare