Experiențe împreună.
You are here:

„Nu vă pot spune mai multe, îmi cer scuze”. Florin Niţă, trist şi fără voce la interviul de după meci

„Nu vă pot spune mai multe, îmi cer scuze”. Florin Niţă, trist şi fără voce la interviul de după meci

Echipa națională

Comentarii

Florin Niţă, unul dintre cei mai bun jucători de pe teren, a vorbit despre înfrângerea României în Armenia, scor 2-3.

Portarul României a avut, şi azi, intervenţii super bune. La finalul partidei, când s-a prezentat la interviu, Niţă nu a mai avut voce de la cât şi-a coordonat colegi pe teren.

„Din păcate m-aş fi bucurat să nu avem această prestaţie şi să luăm cele trei puncte. Am întâlnit o echipă agresivă, foarte determinată, aici s-a făcut diferenţa. Atât s-a putut în această seară şi îmi pare rău că nu am făcut mai mult. Nu îmi explic, trebuie să purtăm mai multă atenţie pe finalul  meciului, avem această problemă.. 

Trebuie să ne mobilizăm şi să depăşim această problemă. Rădoi ne-a vorbit, dar tot ce se vorbeşte în vestiar să rămână în vestiar. Îmi cer scuze nu vă pot spune. Este destul de greu în acest moment... Fotbalul modern se joacă cu construcţie de la portar, deci nu cred că este asta o problemă. Trebuie mai multă răutate!”, a mărturisit Niţă la PRO X.

Clasamentul grupei este următorul: 1. Armenia - 9 puncte, 2. Germania - 6 puncte, 3. Macedonia de Nord - 3 puncte, 4. România - 3 puncte, 5. Islanda - niciun punct, 6. Liechtenstein - niciun punct.
 
În prima etapă, România a învins Macedonia de Nord, scor 3-2, acasă, iar în a doua a pierdut, scor 0-1, cu Germania, tot pe teren propriu.

 

viewscnt
Articole similare