Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu vedeau că îi muşcă de fund". Panduru şi Pulhac o avertizează pe Oţelul Galaţi: "Se uită în jos! Au terminat benzina" | EXCLUSIV

"Nu vedeau că îi muşcă de fund". Panduru şi Pulhac o avertizează pe Oţelul Galaţi: "Se uită în jos! Au terminat benzina" | EXCLUSIV

Oțelul Galați

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru şi Cristi Pulhac au analizat direcţia în care merge Oţelul Galaţi, după înfrângerea suferită în faţa ultimei clasate, Dinamo, 1-3 pe Arcul de Triumf. Experţii au tras o concluzie la unison, după meci.

Panduru şi Pulhac consideră că Oţelul Galaţi ar trebui să se uite mai degrabă în jos şi să aibă grijă în lupta pentru evitarea retrogradării. Play-off-ul este un obiectiv greu de atins de către echipa lui Dorinel Munteanu, în condiţiile scăderii de formă pe care o arată gălăţenii.

Oţelul Galaţi, candidată la retrogradare? Panduru şi Pulhac trag un semnal de alarmă: "Vorbeau de playoff, dar nu vedeau că-i muşcă cineva de fund din spate"

Cristi Pulhac a sublinia faptul că, în opinia sa, Oţelul Galaţi a pierdut din turaţie şi să nu mai are condiţia fizică pe care a avut-o în prima parte a sezonului, principalul punct forte care a adus multe puncte în visteria clubului de lângă Dunăre.

Oţelul se află la patru puncte de playoff, dar la aceeaşi lungime distanţă de locurile de baraj, ocupate de FC Voluntari şi Poli Iaşi.

"Eu cred că se uită în jos. Sau aşa ar trebui. Ce am observat, Oţelul nu mai are condiţia fizică pe care o avea odată.

Ăla cred că era punctul lor forte prin care au câştigat puncte, au reuşit să-şi justifice locul în Liga 1. Eu cred că a cam terminat benzina. Punctul lor forte a fost condiţia fizică a lotului, în momentul când termini benzina... N-au jucători de calitate, ei câştigau sub formă de grup. Eu aşa am impresia", a spus Cristi Pulhac, la Orange Sport.

Basarab Panduru consideră că gălăţenii s-au hazardat dacă s-au gândit la play-off după prima parte bună a sezonului: "Întotdeauna se uitau în sus, vorbeau de cât de aproape sunt de playoff, şi nu vedeau că-i muşcă cineva de fund din spate. Acum cred că o să se uite mai atent, lucrurile devin complicate. Te bate Dinamo, dacă o băteai erau nişte calcule care te avantajau. Urmează o deplasare la Farul, acasă cu CFR Cluj, viaţă grea în următoarele două săptămâni. O altă problemă e şi că Dorinel nu e pe bancă", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

După 26 de meciuri jucate, Oţelul Galaţi ocupă locul 11, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: pandurupulhacotelul galatisuperliga 

viewscnt
Articole similare