Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu voiam să jucăm cu Barcelona!" Strootman regretă tragerea la sorţi, dar vrea să demonstreze că echipa sa îşi merită locul în sferturile UCL

"Nu voiam să jucăm cu Barcelona!" Strootman regretă tragerea la sorţi, dar vrea să demonstreze că echipa sa îşi merită locul în sferturile UCL
Comentarii

Kevin Strootman a vorbit pentru presa din Italia înainte de confruntarea echipei sale, AS Roma, cu FC Barcelona, din sferturile UEFA Champions League. Mijlocaşul olandez spune că nu i-a convenit deloc tragerea la sorţi care i-a adus pe italieni faţă în faţă cu echipa catalană, dar îşi doreşte să demostreze că AS Roma îşi merită locul între cele mai bune opt echipe ale Europei.

"Nu am vrut să jucăm cu Barcelona, dar ştim că în sferturile Ligii Campionilor urmează să joci cu o echipă puternică. Foarte mulţi au vrut să jucăm cu Sevilla sau Liverpool, dar şi ele sunt două echipe foarte bune.

Vom da totul ca să obţinem un rezultat bun pe Camp Nou, iar după pe Olimpico, cu stadionul plin, niciodată nu ştii ce se poate întâmpla. Vrem să arătăm că nu am ajuns în această fază a competiţiei din întâmplare. La fel ca fanii, ne gândim la meciul cu Barcelona, dar până atunci trebuie să câştigăm următorul meci din campionat, cu Bologna. Nu va fi un meci uşor", a declarat Strootman.

Cu toate că urmează să o întâlnească pe Barcelona miercuri, Roma poate considera că şi-a atins deja obiectivul prin calificarea în sferturi.



Meciul dintre Barcelona şi AS Roma este miercuri de la ora 21:45 în direct pe Telekom Sport 1.
 

Afla mai multe despre: strootmanbarcelonaucl 

viewscnt
Articole similare