Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu vor să plece! Laporta i-a trecut pe lista neagră, dar jucătorii nici nu vor să audă. Cine refuză plecarea de pe Camp Nou

Nu vor să plece! Laporta i-a trecut pe lista neagră, dar jucătorii nici nu vor să audă. Cine refuză plecarea de pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona vrea să remanieze lotul, dar unii dintre jucătorii de pe lista plecărilor nu vor să părăsească echipa de pe Camp Nou.

Urmează o vară agitată la Barcelona, dacă e să ne luăm după anunţul făcut de Joan Laporta, care vrea să cureţe lotul şi să elibereze câteva locuri pentru a echilibra balanţa dintre cheluieli şi venituri. A întocmit o listă de plecări, dar unii dintre jucătorii de pe această listă nu vor să plece.

Concret, potrivit presei spaniole, Umtiti, Matheus Fernandes şi majoritatea jucătorilor trecuţi pe lista neagră de Laporta nu vor să plece. Singurii care sunt deschişi la a-şi găsi alte echipe sunt Martin Braithwaite şi portarul brazilian Neto, care vor să joace constant fiind pe final carieră. Pentru ambii există interes din Premier League.

Până să plece cineva, Barcelona a realizat trei transferuri, toţi fiind jucători liberi de contract. Sergio Aguero, Eric Garcia şi Memphis Depay.

Afla mai multe despre: barcelonaplecarimatheusumtitirefuzjucatori 

viewscnt
Articole similare