Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Numai noi ştim ce am simţit când eram făcuţi jucători de Liga 2, non valori!". Ricardo Grigore, dezvăluiri despre calvarul de la Dinamo

"Numai noi ştim ce am simţit când eram făcuţi jucători de Liga 2, non valori!". Ricardo Grigore, dezvăluiri despre calvarul de la Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Ricardo Grigore (22 de ani), fotbalistul lui Dinamo, a vorbit despre perioada grea de la Dinamo, club care a scăpat de la retrogradare după o serie de cinci victorii la rând. Fotbalistul "câinilor" a spus că lui şi colegilor lui le-a foarte greu atunci când toată lumea îi critica şi a vorbit şi despre problemele cu banii.

Ricardo Grigore: "Numai noi ştim ce am simţit când eram făcuţi jucători de Liga 2, non valori!"

Fundaşul speră ca din vară încolo Dinamo să intre pe un făgaş normal şi să nu mai aibă probleme. Grigore a spus că se bucură că el şi colegii săi au demonstrat că au caracater prin felul cum au luptat pentru salvarea de la retrogradare, dar şi despre cât de greu le-a fost atunci când toată lumea punea "tunurile" pe ei. "A fost o perioadă dificilă, o perioadă grea, dar cred că s-a văzut caracterul jucătorilor în această perioadă şi am demonstrat că suntem caractere cu toţii, cei care am făcut parte din acest grup şi mă bucur că am reuşit să arătăm că suntem fotbalişti profesionişti şi ne respectăm pe noi.

Sper ca lucrurile din vară să se pună la punct şi să plecăm la un proiect sănătos, sa stie fiecare ce are de facut pentru că ne aşteaptă un an la fel de dificil cum a fost şi asta şi trebuie să stim foarte bine ce va urma. Numai noi ştim ce am simţit şi ce am tras când am fost criticaţi, catalogaţi jucători de liga a doua, a treia, non valori şi tot felul de lucruri", a spus Grigore la Look Sport.

Grigore a vorbit şi despre problemele cu banii şi a tras un semnal de alarmă pentru viitor: "Şi asta e o problemă, nu-ţi primeşti banii o lună două trei şi nu mai joci. E o problemă de mentalitate la noi în România pentru că am avut discuţii cu nişte colegi care au jucat în estul Europei şi mi-au spus nişte lucruri care se întâmplă pe la ei. Nu prea contează că trebuie să câştigi şi să-ţi iei banii, la ei lucrurile sunt normale, banii intră la zi, câştigi, nu câştigi, mai departe te va judeca directorul sportiv sau antrenorul.

La noi în Romania e o mare problemă pentru că noi avem mentalitatea 'câştigă ca să primeşti banii', dar nu e în regulă. Banii sunt cei negociaţi, în salariu, trebuie să-ţi intre indiferent dacă câştigi sau nu. Dacă nu câştigi, du-te tată la echipa a doua sau la vară reziliem contractul sau nu mai joci, dar nu să nu-ti mai primeşti banii. Nu cred că are legătură una cu alta", a mai spus jucătorul.

Afla mai multe despre: ricardo grigoredinamoproblemebanicritici 

viewscnt
Articole similare