Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Număr neaşteptat de fani în sectorul refuzat de „Bocciu” la Dinamo - Rapid! Câţi spectatori vor fi în total la meciul de pe Arena Naţională | EXCLUSIV

Număr neaşteptat de fani în sectorul refuzat de „Bocciu” la Dinamo - Rapid! Câţi spectatori vor fi în total la meciul de pe Arena Naţională | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Duelul dintre Dinamo şi Rapid a fost însoţit de un scandal de proporţii în ceea ce priveşte galeriile celor două cluburi.

Câţi fani giuleşteni vor fi prezenţi la derby-ul Dinamo - Rapid de pe Arena Naţională

Majoritatea fanilor Rapidului nu vor merge la derby-ul cu Dinamo de pe Arena Naţională, din cauza faptului că au primit puţine bilete la meci, iar locurile destinate oaspeţilor erau situate la inelul 3 al celui mai mare stadion din ţară. Această situaţie i-a scos din sărite pe giuleşteni, care au decis să boicoteze meciul şi să strângă pe arena Rapidului pentru a urmări meciul.

În ceea ce priveşte situaţia fanilor dinamovişti, peste 10.000 de bilete au fost vândute deja, astfel că s-a deschis şi inelul 2. Totuşi, vor fi şi fani rapidişti la meci! Dinamo a deschis o casă şi pentru fanii giuleşteni interesaţi, iar acolo au fost vândute 11 bilete până acum! 

Aşadar, conform surselor Orange Sport, cel puţin 11 fani ai oaspeţilor vor fi prezenţi pe Arena Naţională pentru a-şi susţine favoriţii, în timp ce un număr foarte mare de spectatori vor fi prezenţi pe stadionul din Giuleşti.

  • Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00 şi va putea fi urmărit în direct pe Orange Sport 1

Fanii Rapidului: ”Este o ocazie de a crea nu doar istorie, ci şi amintiri de neuitat”

”Diseară putem să scriem împreună o pagină nouă în istoria noastră, să aducem acasă nu doar o victorie, ci şi un moment unic care va rămâne în amintirile noastre pentru totdeauna.

Le vom putea povesti nepoţilor că am fost acolo, în acea zi friguroasă de Ianuarie, atunci când pe Giuleşti au fost mai mulţi suporteri decât pe Arena Naţională!

Gestul nostru, de a viziona meciul chiar în casa noastră, sub cerul Giuleştiului, este simbolic, însă poate crea o atmosferă de neuitat. În trecut, am făcut pasiuni şi am trăit momente care au marcat istoria Rapidului. Acum, avem ocazia să adăugăm un nou capitol epic.

Aşa cum am umilit steliştii, rămânând în istorie ca având asistenţa cea mai mare pe stadionul de lângă cimitir, aşa vom putea umili şi maidanezii, fiind mai mulţi pe Giuleşti decât pe Arena Naţională, la meci! Ceva unic în istoria fotbalului!

Şi, nu în ultimul rând, avem o promisiunea: în cazul unei victorii, jucătorii noştri se vor îndrepta spre Giuleşti pentru a sărbători alături de noi. Este o ocazie de a crea nu doar istorie, ci şi amintiri de neuitat”, au postat suporterii din Peluza Nord Rapid, pe contul de Facebook.

 

Afla mai multe despre: dinamorapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare