Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Numărul unu mondial vorbeşte în premieră despre colaborarea cu noul său antrenor: ”Este ca un frate”

Numărul unu mondial vorbeşte în premieră despre colaborarea cu noul său antrenor: ”Este ca un frate”

Tenis

Comentarii

Japoneza Naomi Osaka a anunţat, la 28 februarie, că a semnat cu Jermaine Jenkins. La aproape zece zile de la parafarea înţelegerii, japoneza a vorbit în premieră despre colaborarea cu noul său antrenor, despre care spune că este ca un frate mai mare care ”vrea doar ce-i mai bun pentru tine”.

”Simt că devin tot mai puternică şi când devii puternic devii şi mai bun”, a spus Osaka pentru presa din ţara sa. ”Pe de altă parte este foarte distractiv să lucrezi cu el pentru că este foarte stric, dar nu se fereşte să facă glume”, a mai spus japoneza.

”Este strict ca un frate mai mare care vrea doar ce-i mai bun pentru tine, căruia îi pasă de tine.” - Osaka.

La 12 februarie, Japoneza Naomi Osaka anunţa că germanul Sascha Bajin nu va mai fi antrenorul ei. Numărul 1 mondial nu a precizat motivele despărţirii.

Alături de Banjin, Osaka a avut o ascensiune fulminantă în clasamentul WTA. A urcat de pe 68 până pe prima poziţie şi a câştigat două titluri de Mare Şlem.

Jucătoarea japoneză Naomi Osaka, locul 1 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-4, pe sportiva Kristina Mladenovic, locul 65 WTA, în turul al doilea al turneului de la Indian Wells.

În faza următoare, Osaka va evolua cu americanca Danielle Collins, locul 25 WTA şi cap de serie numărul 25, care a învins-o, cu 6-4, 6-1, pe belgianca Kirsten Flipkens, locul 56 WTA.

 

Afla mai multe despre: tenisnaomi osaka 

viewscnt
Articole similare