Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Numele lui Drăguşin, greu de pronunţat pentru englezi. Cum i-a spus o legendă a lui Manchester United, după debutul românului la Tottenham

Numele lui Drăguşin, greu de pronunţat pentru englezi. Cum i-a spus o legendă a lui Manchester United, după debutul românului la Tottenham

Premier League

Comentarii

Debutul lui Radu Drăguşin (21 de ani) în Premier League a fost analizat şi de un fost mare jucător al lui Manchester United, Gary Neville (48 de ani).

Manchester United şi Tottenham au încheiat la egalitate, scor 2-2, în etapa a 21-a din Premier League.

Manchester a început excelent meciul de pe Old Trafford, cu un gol marcat în minutul 3, de Rasmus Hojlund. 

În minutul 19, londonezii au egalat prin Richarlison, care a primit de la Pedro Porro. 

Tottenham a egalat imediat după startul reprizei secunde, prin Rodrigo Betancur, în minutul 46 şi acesta a fost scorul final.

Ce a spus un fost mare jucător al lui Manchester United despre Drăguşin

În acest meci a debutat la Tottenham şi fundaşul român Radu Drăguşin, fiind trimis în teren de antrenorul Ange Postecoglou în minutul 85, în locul lui Oliver Skipp. 

Chiar dacă a început meciul ca rezervă, Drăguşin a jucat timp de 11 minute, meciul având şase minute de prelungire. A fost în centrul câtorva faze de joc.

Imediat după fluierul final, în direct de la stadion, Gary Neville, din postura de analist TV, a tras concluziile cu privire la jocul de pe Old Trafford şi a comentat, printre altele, şi prestaţia lui Radu Drăguşin.

Doar că fostul mare jucător al lui Manchester United l-a numit iniţial ”Drăguşan”, până să fie corectat de colegii din studio.

”Cum s-a întâmplat asta? Cum a reuşit Tottenham să aibă un astfel de lot? Este vorba despre o campanie de achiziţii foarte bună. Doar cu achiziţii bune şi un antrenor experimentat, poţi crea o echipă puternică.

Toţi cei trei fundaşi, van den Ven, Romero şi Drăguşin, sunt interesanţi de urmărit şi pot evolua foarte mult până la finalul sezonului”, a declarat Gary Neville, conform Sky Sports.

În clasamentul din Premier League, Manchester United este pe locul 7, cu 32 de puncte, iar Tottenham se află pe locul 5, cu 40 de puncte.

Afla mai multe despre: radu dragusinpremier leaguetottenhammanchester unitedgary neville 

viewscnt
Articole similare