Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„O chestiune de timp” Ciprian Tătăruşanu rămâne tot la statutul de rezervă! AC Milan îşi aduce portar din Franţa

„O chestiune de timp” Ciprian Tătăruşanu rămâne tot la statutul de rezervă! AC Milan îşi aduce portar din Franţa

Serie A

Comentarii

AC Milan nu a reuşit să prelungească contractul portarului Gianluigi Donnarumma. Clubul din Serie A s-a reorientat spre alte nume mari din Europa.

Ciprian Tătăruşanu rămâne tot la statutul de rezervă

Contractul lui Donnarumma expiră la finalul acestui sezon. Impresarul fotbalistului, Mino Raiola nu a acceptat oferta pusă pe masă de AC Milan în valoare de 8 milioane de euro.
Donnarumma joacă la prima echipă din 2015 şi a strâns până acum 242 de meciuri pentru Milan. Devenit titular şi în naţionala Italiei, talentatul goalkeeper de la AC Milan are 25 de selecţii la nivelul primei reprezentative şi o cotă de piaţă de 60 de milioane de euro.

Raiola doreşte pentru jucătorul său o experienţă în afara Italiei.


În aceste condiţii, şefii rossonerilor au început să caute o variantă pentru postul de portar. Din primele informaţii, AC Milan caută o nouă variantă şi a dat semne că Ciprian Tătăruşanu va rămâne tot la statutul de rezervă!

Calciomercato scrie că AC Milan a ajuns deja la un acord cu goalkeeperul Mike Maignan (25 de ani) şi trebuie doar să îi mai convingă pe oficialii lui Lille să îl vândă.

Portarul francez este foarte încântat de propunerea lui AC Milan şi doreşte să vină în Italia.

„Clubul Lille şi AC Milan au o relaţie foarte bună, e doar o chestiune de timp până se va definitiva transferul” anunţă calciomercato.com.

  • 25 de milioane de euro este cota lui Mike Maignan conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Tătăruşanu a prins doar 5 meciuri la AC Milan şi se pare că italienii nu îl iau în calcul nici pentru următorul sezon.

Ciprian a evoluat în cariera sa la Juventus Bucureşti, Gloria Bistriţa, FCSB, Fiorentina şi Nantes. În cariera sa, fostul internaţional român a evoluat în 413 partide pentru echipele de club şi în 73 de meciuri pentru echipa naţională.
Românul a fost cel mai constant tricolor din ultimii ani.  AC Milan a plătit pentru internaţionalul român 500.000 de euro, celor de la Olympique Lyon şi a venit la echipa de pe San Siro în septembrie 2020.

Tătăruşanu s-a retras de la naţionala României

După ce a ajuns la 73 de selecţii pentru naţionala României, egalându-i astfel pe Cosmin Contra şi Rodion Cămătaru, Ciprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea de la naţională.

  • 700.000 de euro este cota portarului, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanuserie aac milan 

viewscnt
Articole similare