Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O companie deţinută de Elon Musk ar fi interesată să investească într-un club din Liga 1: ”Urmează să vină cineva cu avionul”. Echipa care ar putea da lovitura

O companie deţinută de Elon Musk ar fi interesată să investească într-un club din Liga 1: ”Urmează să vină cineva cu avionul”. Echipa care ar putea da lovitura

Superliga

Comentarii

Doi sponsori cu greutate ar putea investi la CFR Cluj. Unul dintre ei este compania Tesla, deţinută de celebrul miliardar Elon Musk. Sociologul Vasile Dâncu, cel care este apropiat de conducerea CFR-ului, spune că negocierile au intrat în impas, dar proiectul există în continuare şi urmează să sosească la Cluj un reprezentant al companiei.

CFR Cluj ar putea avea doi noi sponsori foarte puternici, scrie Fanatik.ro. Sociologul Vasile Dâncu susţine că o mare companie farmaceutică este interesată să investească la CFR, dar nu este singura. Dâncu spune că şi o filială Tesla este în continuare interesată să încheie un contract de sponsorizare cu CFR Cluj.

O companie a lui Elon Musk este interesată să investească la CFR Cluj

Vasile Dâncu a recunoscut negocierile care au existat o filială Tesla în Europa, dar spune că discuţiile au fost momentan amânate. Totuşi, cunoscutul sociolog spune că un reprezentant Tesla va sosi la Cluj pentru discuţii. Pe lângă compania deţinută de Elon Musk, să investească la CFR Cluj ar fi interesată şi o mare companie farmaceutică, mai spune Vasile Dâncu.

”Era vorba de sponsor principal, dar nu s-a realizat. S-au amânat discuţiile cu o filială Tesla din Europa. Am vorbit şi eu cu cei de acolo. Încă a rămas proiectul. Urmează să vină cineva la Cluj când se poate circula cu avionul. Şi mai e o fabrică mare de medicamente care vrea să vină ca sponsor. Nu s-a pus niciodată problema de vânzare, eu nu am auzit. Sunt discuţii la club, nu sunt la curent cu toate astea, dar sunt discuţii cu vreo doi sponsori mari care să vină lângă NTT Data”, a declarat Vasile Dâncu pentru Fanatik.ro.

Tesla este o compania înfiinţată de miliardarul Elon Musk, care de altfel deţine şi pachetul majoritar de acţiuni. Firma americană produce vehicule electrice, dar are şi investiţii în ceea ce înseamnă energie verde, baterii electrice, panouri solare etc.

La începutul anului, CFR Cluj a negociat cu Electric Visionary Aircrafts, o companie unde Tesla este acţionar minoritar

Vasile Dâncu lasă de înţeles că discuţiile purtate de oficialii lui CFR Cluj au fost făcute direct cu cei de la Tesla, compania deţinută de Elon Musk. Însă, foarte probabil, compania interesată să o sponsorizeze pe campioana României este Electric Visionary Aircrafts (EVA), unde Tesla este acţionar minoritar. EVA produce drone pentru curierat şi pentru diverse servicii şi este condusă de CEO-ul Olivier Le Lann, fost director în cadrul Tesla.

La începutul anului, cei de la EVA şi-au manifestat intenţia de a deschide o fabrică la Cluj. Pentru a-şi face publicitate, reprezentanţii companiei au dorit să încheie un contract de sponsorizare cu CFR Cluj, care ar fi urmat să primească nu mai puţin de 27 de milioane de euro, în trei ani. Discuţiile au fost însă sistate atunci.

Afla mai multe despre: tesla 

viewscnt
Articole similare