Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O echipă din România a ajuns la al 5-lea antrenor schimbat în 5 luni!

O echipă din România a ajuns la al 5-lea antrenor schimbat în 5 luni!

Superliga

Comentarii

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu, fosta echipă a lui Flaviu Stoican, a anunţat că noul antrenor principal al echipei este Adrian Bogoi. El îl înlocuieşte pe Marcel Ploaie, cu care s-a ajuns la un acord în vederea rezilierii pe cale amiabilă a contractului.

Bogoi, fost jucător al echipei Pandurii, căpitan şi component de bază al lotului la promovarea în Liga I, a antrenat în urmă cu doi ani formaţia Pandurii II.

De la retrogradarea în Liga a II-a, la finalul sezonului, la Pandurii au fost schimbaţi patru antrenori. Pregătirea a început-o la finalul lunii iunie Ştefan Nanu, care a plecat după aproximativ două săptămâni, fiind înlocuit de Mihai Teja. La rândul său, Teja a părăsit gruparea gorjeană după prima etapă a sezonului, iar pe banca formaţiei a venit Adrian Iencsi, care a fost demis după alte nouă etape. Iencsi a fost înlocuit cu Marcel Ploaie.

După 15 etape, fosta prim-divizionară este pe locul 16, cu 16 puncte, în clasamentul Ligii a II-a. În ultimul, meci gorjenii au pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa ultimei clasate, Foresta Suceava.

Afla mai multe despre: antrenor demisliga 1antrenor schimbat 

viewscnt
Articole similare