Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O legendă a lui Rangers, cuvinte frumoase despre Ianis Hagi: "A făcut o mare diferenţă!"

O legendă a lui Rangers, cuvinte frumoase despre Ianis Hagi: "A făcut o mare diferenţă!"

Stranieri

Comentarii

Kris Boyd (37 de ani), fostul fotbalist de legendă al lui Rangers FC, a rostit cuvinte al superlativ despre Ianis Hagi (22 de ani) la finalul derby-ului Old Firm câştigat de echipa lui Steven Gerrard cu 1-0.

O legendă a lui Rangers, cuvinte mari despre Ianis Hagi: "A făcut o mare diferenţă în a doua repriză!"

Ianis Hagi a început derby-ul cu Celtic pe banca de rezerve, însă Steven Gerrard l-a trimis pe teren în actul secund. Iar românul i-a răsplătit încrederea. Hagi Jr. a schimbat faţa jocului în partida contra rivalilor din Old Firm Derby şi i-a luat ochii lui Kris Boyd, om cu peste 100 de goluri în tricoul lui Rangers.

Fostul atacant al scoţienilor a vorbit în termeni foarte frumoşi despre internaţionalul român: ”Ianis Hagi a fost probabil ghinionist (să nu înceapă meciul ca titular – n.red.). A fost probabil vedeta şi a fost lăsat pe bancă azi. A făcut o mare diferenţă în a doua repriză. Intrarea lui pe teren a balansat jocul lui Rangers. A fost o după-amiază bună pentru el”, a spus Boyd, conform tbrfootball.com.

Kris Boyd a înscris 115 goluri şi a livrat 26 de pase de gol pentru Rangers, echipă la care jucat între 2006 şi 2010, dar şi între 2014 şi 2015.



Ianis Hagi a intrat în teren în startul reprizei a doua a derby-ului Old Firm, cu Celtic.

86% este procentul de reuşită a paselor lui Hagi, şi 75% al duelurilor câştigate. A avut şi patru recuperări în această partidă, fiind lăudat la final de antrenorul său, Steven Gerrard.

Afla mai multe despre: ianis hagikris boydrangers 

viewscnt
Articole similare