Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"O mai vedem pe Cristina Neagu?". Adi Vasile a oferit răspunsul după ce naţionala a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

"O mai vedem pe Cristina Neagu?". Adi Vasile a oferit răspunsul după ce naţionala a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu va continua în naţionala României şi ar putea juca şi la următoarea Olimpiadă, după ce tricolorele au ratat calificarea la JO de la Tokyo. Antrenorul Adi Vasile a vorbit despre cea mai bună jucătoare a României.

Adi Vasile, întrebat dacă o mai vedem pe Cristina Neagu la Jocurile Olimpice

Întrebat despre declaraţia Cristinei Neagu, care a spus că aceasta ar fi fost ultima sa şansă de a participa la Jocurile Olimpice, Adrian Vasile a răspuns: ”De ce nu să nu o mai văd în lot? De ce să n-o mai văd şi pentru Paris? E important să fie sănătoasă, cred că şi peste trei ani va fi aceeaşi jucătoare bună. Peste trei ani poate fi la echipa naţională, a demonstrat cât ţine la echipa naţională şi e un adevărat căpitan. Ea marchează multe goluri, dă multe pase decisive, creează spaţii, dar şi colegele ei muncesc pentru ea. Ne place să urcăm pe cineva pe un piedestal, dar şi să-l răstignim apoi. Trebuie să muncim în handbalul românesc al naibii de mult şi al naibii de bine, astfel ca peste trei ani să găsim un nucleu mai mare de jucătoare care să-şi aducă aportul, aşa cum este Cristina Neagu”, a declarat Adi Vasile. 

Naţionala de handbal feminin a României a învins duminică, la Podgorica, reprezentativa Muntenegrului, scor 28-25 (15-15), în grupa 3 a turneului preolimpic, însă a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, la golaveraj. Pentru a se califica avea nevoie de o victorie la cinci goluri cu Muntenegru. Astfel, din grupa 3 s-au calificat Muntenegru şi Norvegia.

Naţionala României a mai participat de patru ori în istoria sa la Jocurile Olimpice, cu următoarele clasări: locul 4- în 1976, locul 7 - 2000, locul 7 - 2008, locul 9 - 2016.

Cristina Neagu, căpitanul naţionalei tricolore, a participat la ediţiile JO din 2008 şi 2016, iar acum a ratat şansa de a participa la ultima Olimpiadă din carieră, potrivit propriei declaraţii.

Afla mai multe despre: adi vasilecristina neaguromania muntenegruromania jocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare