Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă afacere între Gică Hagi şi Gigi Becali? FCSB vrea să-şi rezolve problema din echipă cu fotbalistul Viitorului

O nouă afacere între Gică Hagi şi Gigi Becali? FCSB vrea să-şi rezolve problema din echipă cu fotbalistul Viitorului

Superliga

Comentarii

FCSB s-a reorientat în privinţa postului de portar, după ce Cristian Bălgrădean a ales să semneze cu CFR Cluj. Gigi Becali l-ar dori pe fotbalistul Viitorului, Cătălin Căbuz, pentru a rezolva una dintre problemele din echipă.

Gigi Becali a primit o lovitură în momentul în care a aflat cu câteva săptămâni întârziere că titularul Cristian Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj. Imediat, varianta Florin Niţă a redevenit din actualitate, dar finaţatorul ar fi nevoit să plătească o sumă importantă pentru a-l transfera de la Sparta Praga.

O altă variantă în privinţa titularului din poartă vine din Liga 1. Gigi Becali e pregătit să facă o nouă afacere cu Gică Hagi şi să-l aducă pe Cătălin Căbuz la FCSB, conform Sport.ro.

Portarul are parte de laude şi din partea oamenilor din Liga 1: ”Eu îl văd pe Căbuz la orice echipă şi îl văd portar de naţională. Îi văd un viitor frumos în fotbalul românesc şi după aia oriunde. E foarte serios, talentat şi greşeşte puţin", a spus Iuliu Mureşan, pentru sursa citată.

Radu Boboc şi Virgil Ghiţă sunt ceilalţi doi fotbalişti, pe care patronul de la FCSB speră să-i aducă de la FC Viitorul. Primul este fundaş dreapta, iar cel de-al doilea evoluează pe poziţia de fundaş central. Cu evoluţii bune în tricoul echipei lui Gheorghe Hagi, dar şi în reprezentativa de tineret a României, Ghiţă şi Boboc l-au convins pe Becali că merită transferurile la FCSB.

Latifundiarul din Pipera e pregătit să plătească două milioane de euro pentru a-i lua la pachet pe cei doi fundaşi.

  • 800 de mii de euro este cota lui Cătălin Căbuz, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 900 de mii de euro valorează Virgil Ghiţă, în timp ce Radu Boboc este evaluat la 1,1 milioane de euro

 

Afla mai multe despre: gigi becaligica hagiviitorulfcsb 

viewscnt
Articole similare