Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă clauză "abuzivă" impusă de Gigi Becali! Absenţă de marcă în meciul Poli Iaşi - FCSB

O nouă clauză "abuzivă" impusă de Gigi Becali! Absenţă de marcă în meciul Poli Iaşi - FCSB galerie foto

FCSB

Comentarii

Ştefan Târnovanu (19 ani) a fost cumpărat de FCSB, însă va mai juca până vara viitoare la actuala sa echipă, Poli Iaşi, însă în momentul în care a făcut tranzacţia, Gigi Becali nu a uitat să introducă şi o clauză caracterizată ca fiind "abuzivă" de alţi conducători din România.

Aşadar, Ştefan Târnovanu nu va juca în etapa intermediară, împotriva FCSB-ului, viitoarea sa echipa, relatează Fanatik. Ca şi în alte situaţii, tocmai pentru a evita un nou caz "Romeo Bunică", Gigi Becali a introdus o clauză în transferul internaţionalului de tineret pentru a nu evolua împotriva "roş-albaştrilor". Poli Iaşi - FCSB se joacă marţi, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1. 

Ştefan Târnovanu, portarul FCSB-ului din sezonul viitor

Crescut în Copou, la Poli Iaşi, Târnovanu are şapte prezenţe în actualul sezon din Liga 1. Transferul la FCSB a venit ca un mic şoc, în luna septembrie, însă la o analiză mai atentă, mutarea făcută de Becali are logică. Cum Andrei Vlad nu îi prezintă siguranţă lui Gigi Becali, iar regula jucătorilor sub 21 de ani este întotdeauna un stres pentru echipele din Liga 1, venirea lui Târnovanu în poarta FCSB-ului va asigura unul dintre acele locuri. 

200.000 de euro plus TVA a plătit Gigi Becali pentru transferul său de la Poli Iaşi, chiar dacă în acest moment el este cotat la doar 100.000 de euro pe transfermarkt.com. 

"O clauză abuzivă" 

Când FCSB l-a cedat pe Mihai Roman la FC Botoşani, Gigi Becali a impus o clauză similară grupării moldave, care nu a fost pe placul lui Valeriu Iftime, finanţatorul celor de la FC Botoşani. 

„Cei de la FCSB au pus o condiţie când l-am transferat. Dacă joacă cu FCSB, plătesc o mare penalitate. L-am sunat pe domnul Becali şi i-am cerut un favor, să joace Mihai Roman în meciul de sâmbătă. Nu a fost de acord. Chiar m-am supărat! Mi-a spus <Nu>. Contractul e contract. Mă pune să plătesc 100.000 de euro dacă vreau să joace Mihai Roman.
 
Este o clauză abuzivă, dar noi am semnat contractul. Nu am crezut nicio secundă că va refuza. Eu am fost foarte deschis cu ei, dar o să fiu de acum mult mai atent când transferăm un jucător la FCSB, dacă vom mai transfera", a declarat Iftime înainte de meciul direct dintre Poli Iaşi şi FCSB. 

Afla mai multe despre: fcsbpoli iasistefan tarnovanu 

viewscnt
Articole similare