Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă dezamăgire marca Pablo Cortacero la Dinamo! Ce s-a întâmplat cu banii promişi. Adunarea Generală a Acţionarilor nu va avea loc

O nouă dezamăgire marca Pablo Cortacero la Dinamo! Ce s-a întâmplat cu banii promişi. Adunarea Generală a Acţionarilor nu va avea loc

Dinamo București

Comentarii

Acţionarul spaniol, Pablo Cortacero nu a a prezentat dovada celor 5 milioane de euro, pe care le-a promis la Dinamo, iar Adunarea Generală a Acţionarilor nu va mai avea loc pe 21 ianuaarie.

Pablo Cortacero nu a demostrat cele 5 milioane de euro promise la Dinamo

Miercuri, Pablo Cortacero trebuia să prezinte dovada majorării de capital pe care a promis-o în 2020. Acţionarul spaniol nu a demonstrat aducerea celor 5 milioane de euro la Dinamo, iar din cauza acestui lucru şedinţa de pe 21 ianuarie a Adunării Generale a Acţionarilor nu va avea loc.

Potrivit celor de la GSP.ro, Adunarea Generală de joi nu va avea loc, deoarece nu a fost convocată statutar, iar Cortacero a contestat asta în instanţă şi a câştigat. Astfel, acţionarul iberic a putut amâna orice decizie luată până atunci.

Tot pentru sursa menţionată anterior, unul dintre acţionarii echipei din Ştefan cel Mare, a explicat cum ar fi trebuit să aibă loc mărirea de capital, pentru care Cortacero a avut o lună timp în plus pentru a putea face partea lui din această majorare.

"Ultima zi în care se puteau depune bani pentru mărirea capitalului a fost 20 ianuarie 2021. Fiecare acţionar trebuie să depună proporţional cu procentul de acţiuni deţinut, astfel încât totalul să fie de maximum 5 milioane de euro.

"«Lotus»-coaforul sau Cortacero, fiindcă ei sunt acţionarii majoritari, aproximativ 3,65 milioane de euro, DDB aproximativ un milion de euro, CS FC Dinamo 350.000 de euro, iar Mister Dinu 650 de lei.

"Dacă toţi depuneau sumele maxim permise, procentele deţinute se menţin. În caz contrar, acestea se recalculează. Cine susţine altceva bate câmpii!", a spus unul dintre Acţionarii lui Dinamo, pentru GSP.ro.

Mai jos, poţi vedea cum sunt împărţite acţiunile la Dinamo:

- Cortacero/Lotus-coafor/Benel International - 72,8758%

- DDB - 20,0610

- CS FC Dinamo ("Dinamo Badea") - 7,031%,

- Cornel Dinu - 0,013%.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare