Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă forţă în Liga 1? O mare echipă a început să ofere salarii mai mari decât FCSB, CFR şi Craiova. Are în spate un super sponsor

O nouă forţă în Liga 1? O mare echipă a început să ofere salarii mai mari decât FCSB, CFR şi Craiova. Are în spate un super sponsor

Superliga

Comentarii

O echipă de legendă din Liga 1 a început să ofere salarii mai mari decât FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova. Bogdan Apostu, reprezentantul lui Cephas Malele, susţine că FC Argeş i-a făcut atacantului o ofertă despre care nu crede că poate fi egalată de vreun alt club din Liga 1.

O echipă din Liga 1 a început să ofere salarii mari pentru nivelul fotbalului din România. Este vorba despre FC Argeş, care încearcă să-l păstreze pe golgheterul Cephas Malele, cel care în vară poate pleca liber de contract.

Bogdan Apostu, impresarul jucătorului, susţine că salariul pe care FC Argeş i-l oferă lui Malele, pentru a-şi prelungi contractul, este la un nivel care, probabil, nu poate fi egalat de vreo altă echipă din Liga 1. Afirmaţia a fost făcută în contextul în care Malele este dorit cu insistenţă de FCSB şi Universitatea Craiova.

Echipa din Liga 1 care a început să ofere salarii mai mari decât FCSB, CFR şi Universitatea Craiova

FC Argeş a fost una dintre surprizele acestui sezon şi piteştenii au fost foarte aproape să prindă un loc în play-off. Proiectul de la FC Argeş, una dintre echipele de legendă din România, pare a fi însă foarte serios.

Şefii lui FC Argeş par să aibă la dispoziţie un buget care le permite să facă oferte peste media din Liga 1. Bogdan Apostu susţine că piteştenii i-au făcut lui Malele o ofertă salarială care este, probabil, peste cele de la Universitatea Craiova şi FCSB, două dintre echipele din Liga 1 cu cele mai mari bugete de salarii:

”FC Argeş a făcut o ofertă considerabilă pentru Malele, o ofertă pe care nu ştiu dacă un alt club din Liga 1, indiferent de nume, o poate face în momentul ăsta”, a spus Bogdan Apostu pentru Look Sport Live.

Jean Vlădoiu, preşedintele lui FC Argeş, a confirmat şi el că salariul pe care clubul i l-a oferit lui Malele pentru a semna un nou contract este unul foarte bun. În plus, Vlădoiu susţine că şi alţi jucători au primit oferte salariale peste media Ligii 1:

”(Dacă a semnat Malele) Deocamdată se gândeşte, nu ştiu să fi semnat cu cineva, noi i-am făcut o ofertă foarte bună. Domnul primar a făcut un efort considerabil şi nu numai pentru el, ci pentru mai mulţi jucători”, a spus Jean Vlădoiu.

FC Argeş, susţinută de un super sponsor

Pe lângă autorităţile locale, FC Argeş are parte şi de susţinerea unui sponsor foarte potent financiar. Principalul finanţator al clubului este omul de afaceri Viorel Tudose, cel care deţine compania Getica 95, care activează pe piaţa de energie.

Pe anul fiscal 2019, Getica 95 a avut venituri totale de 215,7 milioane de euro şi un profit de 6,2 milioaned e euro. Compania deţinută de Viorel Tudose este unul dintre cei mai mari furnizori de energie din România şi are în acest moment o cotă de piaţă de 9,36%.

FC Argeş este una dintre marile echipe ale fotbalului românesc. Echipa din Piteşti are două titluri în palmares şi a dat, printre alţii, doi dintre cei mai mari fotbalişti din istoria României: Nicolae Dobrin şi Adi Mutu.

Afla mai multe despre: fc arges 

viewscnt
Articole similare