Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă lovitură dată de Craiova rivalilor de la FCSB. Transfer spectaculos reuşit de olteni. Prima reacţie oficială în cazul lui Fortes

O nouă lovitură dată de Craiova rivalilor de la FCSB. Transfer spectaculos reuşit de olteni. Prima reacţie oficială în cazul lui Fortes
Comentarii

După ce i l-a furat pe Andrei Cristea, Universitatea Craiova îi dă o nouă lovitură vicecampioanei. Oltenii au bătut palma cu Fortes, iar mutarea urmează a fi oficializată cât de curând.

Odată cu plecarea lui Alexandru Mitriţă în SUA, la New York City, Universitatea Craiova a găsit rapid un înlocuitor pentru căpitanul echipei. Carlos Fortes, jucătorul dorit insistent în această iarnă de FCSB, se va despărţi de Gaz Metan şi va ajunge sub comanda lui Devis Mangia.

"E adevărat, purtăm negocieri pentru realizarea acestui transfer. Oferta e una serioasă, iar Craiova e un club care respectă jucătorii. În curând, vom ajunge la o înţelegere" , a declarat Pedro Torrao, impresarul jucătorului, pentru telekomsport.ro.

"Cred că e o achiziţie importantă pentru Craiova, e un jucător care a făcut un campionat foarte bun, un atacant valoros, deci cred că e un transfer bun!", a declarat Toni Conceicao, antrenorul CFR-ului.

Afla mai multe despre: universitatea craiovafortesgaz metanmediasfcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare