Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă lovitură dată de fotbalul din Arabia Saudită. Mijlocaşul lasă Liga Campionilor pentru a juca alături de Cristiano Ronaldo

O nouă lovitură dată de fotbalul din Arabia Saudită. Mijlocaşul lasă Liga Campionilor pentru a juca alături de Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Mijlocaşul Seko Fofana se pregăteşte să o părăsească pe Lens în această vară. După cum a anunţat jurnalistul Fabrizio Romano şi a confirmat RMC Sport, căpitanul celor de la RC Lens se va muta în Arabia Saudită.

Mijlocaşul în vârstă de 28 de ani, al cărui contract este valabil până în 2025 în nordul Franţei, a ajuns la un acord cu Al Nassr, un club cu sediul în Riad (capitala ţării) şi unde evoluează Cristiano Ronaldo.

Transferul mijlocaşului central va aduce aproape 20 de milioane de euro pentru Lens, care va participa în Liga Campionilor în sezonul viitor, după ce a terminat pe locul doi în campionatul francez, după PSG.

Seko Fofana a sosit în urmă cu trei ani de la Udinese (pentru 8,5 milioane de euro) şi s-a impus ca o figură cheie pentru Sang et Or, pentru care a jucat 112 meciuri, marcând 21 de goluri şi oferind 12 pase de gol (în toate competiţiile).

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoal nassr 

viewscnt
Articole similare