Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă lovitură importantă dată de Dinamo pentru noul sezon. Spaniolii i-au triplat salariul şi i-au prelungit contractul lui Deian Sorescu

O nouă lovitură importantă dată de Dinamo pentru noul sezon. Spaniolii i-au triplat salariul şi i-au prelungit contractul lui Deian Sorescu

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a reuşit o nouă lovitură importantă pentru sezonul următor şi a ajuns la un acord cu Deian Sorescu pentru prelungirea contractului până în 2023.

UPDATE | Din informaţiile Telekom Sport, conducătorii lui Dinamo l-au convins pe Deian Sorescu să-şi prelungeacă înţelegerea pentru încă trei ani, după ce i-au triplat salariul. Mijlocaşul de 22 de ani avea un salariu lunar de 2500 de euro, însă acum va încasa 7500 de euro în fiecare lună.


"Deian Sorescu, contract până în 2023

Clubul Dinamo Bucureşti a ajuns la un acord cu mijlocaşul Deian Sorescu pentru prelungirea raporturilor contractuale până la 30 iunie 2023, a anunţat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial.

Marcatorul unicului gol al dinamoviştilor în partida cu Hermannstadt, scor 1-1, în prima etapă a acestui campionat, a fost golgeterul echipei în sezonul trecut, cu 11 goluri, 10 în Liga 1 şi unul în Cupa României.

La Dinamo din vara anului 2018, Deian Sorescu a adunat 74 de meciuri în tricoul alb-roşu, în toate competiţiile.

Mijlocaşul dinamovist a fost nominalizat de selecţionerul Mirel Rădoi pe lista de rezervă a jucătorilor convocaţi la prima reprezentativă a României pentru meciurile cu Irlanda de Nord (4 septembrie, Bucureşti) şi cu Austria (7 septembrie, Klagenfurt), în noua ediţie a Ligii Naţiunilor" , notează clubul Dinamo pe pagina oficială de Facebook.

Deian Sorescu, contract până în 2023 Clubul Dinamo Bucureşti a ajuns la un acord cu mijlocaşul Deian Sorescu pentru...

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Joi, 27 august 2020

 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare