Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă lovitură pentru Dinamo! Campionul Portugaliei cu FC Porto a plecat din "Ştefan cel Mare" după patru luni: "Vă voi purta în inimă"

O nouă lovitură pentru Dinamo! Campionul Portugaliei cu FC Porto a plecat din "Ştefan cel Mare" după patru luni: "Vă voi purta în inimă"
Comentarii

Dinamo îl pierde şi pe Abdoulaye Ba (27 de ani). Fundaşul central senegalez şi-a anunţat plecarea la începutul anului, după mai multe luni de probleme financiare.

O nouă plecare de la Dinamo! Abdoulaye Ba şi-a luat adio

"În urmă cu patru luni am ajuns la Dinamo şi acum e timpul să pun punct. Vreau să le mulţumesc colegilor, antrenorilor şi membrilor staff-ului, alături de care am petrecut fiecare zi, antrenament după antrenament, angajaţilor clubului şi fanilor din DDB care m-au susţinut şi m-au respectat din prima zi. Mi-aş fi dorit să-mi iau la revedere pe teren, ajutând echipa. Vă îmbrăţişez pe toţi <câinii roşii> şi vă voi purta mereu în inimă”, e mesajul postat de fundaşul central senegalez pe contul personal de Instagram.

Ba a început fotbalul la Academia de juniorii a clubului FC Porto şi a evoluat în carieră pentru FC Porto B, FC Porto, Sporting Covilha, Academica Coimbra, Vitoria Guimaraes, Rayo Vallecano, Fenerbahce, Alanyaspor, 1860 München şi Deportivo La Coruna.

Jucătorul are şapte selecţii în prima reprezentativă din Senegal. Pentru Senegal U23, Abdoulaye Ba a jucat patru meciuri şi a marcat un gol.

Abdoulaye Ba este campion al Portugaliei cu FC Porto în 2013, de două ori câştigător al Cupei Portugaliei cu FC Porto (2010) şi Academica Coimbra (2012), iar de trei ori a cucerit Supercupa Portugaliei cu FC Porto (2009, 2012, 2013).

Afla mai multe despre: dinamoabdoulaye ba 

viewscnt
Articole similare