Experiențe împreună.
You are here:

O nouă trădare istorică în Liga I. Becali îl "fură" pe dinamovist şi îl aduce la FCSB

O nouă trădare istorică în Liga I. Becali îl "fură" pe dinamovist şi îl aduce la FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB a început perfect play-off-ul Ligii I, s-a impus cu 2-1 în meciul cu FC Botoşani, iar acum îşi continuă cursa către primul titlu din Liga I, după o pauză de şase ani.

FCSB a pierdut lupta pentru titlu de fiecare dată în ultimele cinci sezoane disputate. Deşi s-au aflat antrenori cu nume pe banca tehnică, precum Laurenţiu Reghecampf, Mirel Rădoi sau Mihai Teja, roş-albaştrii n-au reuşit să se impună până acum în faţa Astrei, a Viitorului sau a CFR-ului, echipa care a câştigat ultimele trei titluri de campioană în Liga I.

În actuala stagiune, spre deosebire de sezoanele anterioare, FCSB a încheiat sezonul regulat pe primul loc, iar dacă se va respecta tradiţia, roş-albaştrii vor câştiga titlul mult aşteptat încă din 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă. Deşi Dennis Man a fost vândut cu 13 milioane de euro, în iarna acestui an, la Parma, iar Florinel Coman s-a accidentat şi nu mai poate evolua în actualul sezon, FCSB încă are o echipă extrem de tânără care poate produce surpriza în lupta cu mult mai experimentata echipă a CFR-ului.

Cu Octavian Popescu în mare formă, Gigi Becali îşi continuă acum investiţiile în tineri jucători de mare perspectivă, astfel că vrea să-i dea o lovitură grea marii rivale Dinamo. În urma problemelor financiare de la clubul din Ştefan cel Mare, patronul de la FCSB a încercat să-l aducă la echipa sa pe Aleksandr Mitrovic. Însă portarul de 17 ani a refuzat să semneze cu roş-albaştrii şi a declarat că este interesat să continue cu Dinamo, mai ales că membrii DDB au făcut toate eforturile necesare pentru a-l păstra la echipă.

Declarat liber de contract în urma problemelor financiare de la Dinamo, Dan Tălmaciu are 18 ani şi evoluează pe postul de fundaş central. Dacă pe Mitrovic l-a ratat, Gigi Becali este acum foarte aproape de a-l aduce la echipă pe Tălmaciu. Conform gsp.ro, negocierile sunt avansate, iar patronul de la FCSB e pregătit să îi îndeplinească cerinţele tânărului fundaş central pentru a-l determina pe acesta să semneze cu gruparea roş-albastră.

viewscnt
Articole similare
Cine e singura sportiva din Romania calificata in trei probe la Jocurile Olimpice. Candideaza si...