Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă trădare istorică în Premier League! 100 de milioane de euro pentru transferul lui Aubayemang de la Arsenal

O nouă trădare istorică în Premier League! 100 de milioane de euro pentru transferul lui Aubayemang de la Arsenal

Arsenal

Comentarii

Pierre-Emerick Aubameyang (30 de ani) este aproape de finalul contractului cu Arsenal, iar "tunarii" s-au împăcat cu ideea că nu va semna un nou angajament, astfel că sunt pregătiţi să îl vândă, chiar dacă va fi la o rivală din Premier League.

Atacantul gabonez a ajuns la Londra în iarna anului 2018, iar de atunci a marcat 61 de goluri în aproape 100 de meciuri pentru Arsenal. Contractul său expiră la finalul sezonului viitor, în 2021, iar oficialii clubului de pe Emirates trebuie să profite la vară, altfel îl vor pierde gratis, pentru că şansele ca Aubameyang să semneze un nou contract sunt mici. 

De acest lucru vrea să profite Ole Gunnar Solskjaer, care şi-l doreşte pe gabonez la Manchester United, susţine presa engleză. Mai mult decât atât, jurnaliştii din Anglia au avansat deja suma de transfer pe care United o va plăti pentru Aubameyang. Nu mai puţin 100 de milioane de euro au pregătit "diavolii" pentru a îl transforma pe gabonez în al doilea Robin Van Persie.

La fel a fost şi soarta olandezului. El nu a vrut să îşi prelungească contractul cu Arsenal, iar "tunarii" au fost nevoiţi să îl vândă la Manchester United. Ulterior, fanii lui Arsenal l-au considerat un trădător pe Van Persie. 

Paul Merson, fost jucător la Arsenal între 1985 şi 1997 şi în prezent analist sportiv la Sky Sports, a declarat că Aubameyang este atacantul de care are nevoie Manchester United, pentru că poate marca câte 25 de goluri pe sezon fără probleme. 

75 de milioane de euro este cota lui Aubameyang, potrivit transfermarkt.com

Afla mai multe despre: aubameyangmanchester unitedtransfer arsenal 

viewscnt
Articole similare