Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă variantă pentru banca FCSB-ului. A mai antrenat echipa lui Becali şi ar putea reveni pentru a câştiga din nou titlul

O nouă variantă pentru banca FCSB-ului. A mai antrenat echipa lui Becali şi ar putea reveni pentru a câştiga din nou titlul

FCSB

Comentarii

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al FCSB a mărturisit sâmbătă că Walter Zenga ar fi o soluţie interesantă pentru banca roş-albaştrilor.

Legendarul portar al fotbalului românesc mărturiseşte că e foarte posibil ca nici Şumudică nici Edward Iordănescu să nu ajungă la FCSB, dar oferă varianta Walter Zenga: ”Eu nu fac parte din stafful care hotăreşte acest lucru, dar o variantă interesantă ar fi şi Walter Zenga” a spus Duckadam în cursul zilei de sâmbătă.

Italianul Walter Zenga (59 de ani) a mai antrenat echipa lui George Becali în sezonul 2004-2005, perioadă în care a contribuit decisiv la titlul câştigat de gruparea roş-albastră. În perioada 20 iunie 2004-22 iulie 2005, Zenga a reuşit să câştige 23 din cele 41 de meciuri disputate pe banca fostei Steaua.

Fostul mare portar italian a plecat cu trei etape înainte de final şi în sezonul următor a câştigat titlul cu Steaua Roşie Belgrad. De numele său se leagă şi performanţa impresionantă din Cupele Europene, atunci când Steaua a eliminat-o pe Valencia, deţinătoarea Cupei UEFA. 

Afla mai multe despre: walter zengahelmuth duckadam 

viewscnt
Articole similare