Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă variantă pentru Puşcaş! Clubul din Anglia intrat în cursă pentru român: "Fac o mutare ambiţioasă!"

O nouă variantă pentru Puşcaş! Clubul din Anglia intrat în cursă pentru român: "Fac o mutare ambiţioasă!"

Stranieri

Comentarii

Publicaţia Birmingham Mail anunţă astăzi că formaţia Birmingham City a intrat în cursă pentru semnătura internaţionalului român George Puşcaş, după ce atacantul a impresionat la EURO 2019, reuşind patru goluri pentru echipa U21 a României.

"BCFC va face o mişcare ambiţioasă pentru atacantul de 23 de ani! Birmingham City e interesată de aducerea lui George Puşcaş la club, dar are parte de o competiţie extrem de puternică", notează sursa citată.

În direct la Telekom Sport, Andrei Vochin precizase că pe masa atacantului sunt deja şase oferte oficiale, iar printre echipele interesante se numără şi gruparea Sheffield United, proaspăt promovată în Premier League.

"În special pentru titulari sunt cel puţin câte două, trei oferte. Cred că la Puşcaş sunt vreo şase oferte în acest moment”, a dezvăluit Andrei Vochin la Telekom Sport.



În schimb, presa din Italia notează că Puşcaş va fi răscumpărat de Inter în această vară, milanezii dorind să profite de o clauză care le permite acest lucru, în cazul în care Palermo va fi retrogradată (singura situaţie în care clauza de răscumpărare devine activă). Totuşi, Inter nu intenţionează să-l păstreze pe Puşcaş, ci doreşte să-l vândă la altă echipă, aşa că Birmingham City poate spera.

Birmingham va juca în Championship în acest sezon. Anul trecut, gruparea antrenată de Gary Monk a terminat pe locul 17, cu 52 de puncte.

Afla mai multe despre: george puscas 

viewscnt
Articole similare