Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă veste proastă pentru România. Cristina Neagu se resimte după efortul fenomenal pe care l-a depus la CM de Handbal. Ryde: ”O doare genunchiul”

O nouă veste proastă pentru România. Cristina Neagu se resimte după efortul fenomenal pe care l-a depus la CM de Handbal. Ryde: ”O doare genunchiul”

CM Handbal

Comentarii

România a pierdut cu 27-18 meciul cu Rusia, din grupele principale şi a ratat orice şansă de a mai prinde un loc în semifinală. Din păcate, nu este singura veste proastă. Tomas Ryde spune că Neagu se resimte după efortul depus la Campionatul Mondial de Handbal, în condiţiile în care doar ce a revenit după o accidentare.

România nu mai are nicio şansă la semifinalele Campionatul Mondial şi acum singurul obiectiv care ne-a mai rămas este calificarea la turneul preolimpic. Adică o clasare în primele şapte echipe. Din păcate, Cristina Neagu se resimte şi nu este aptă 100% pentru meciurile cu Suedia şi Japonia.

Cea mai bună jucătoare din lumea doar ce şi-a revenit după o accidentare, însă efortul depus la Campionatul Mondial şi-a pus amprenta asupra stării fizice. Neagu a fost din nou cea mai bună jucătoare a României şi Tomas Ryde spune că jucătoarea de 31 de ani acuză o stare de oboseală, dar şi anumite dureri:

”Cristina este foarte obosită acum, nu mai are energie. Face foarte multe pentru ţară şi pentru această echipă, dar astăzi nu a mai reuşit. Am vorbit despre asta, i-am spus: 'încearcă să îţi limpezeşti mintea, spune-ţi lucruri pozitive şi încearcă să faci ce poţi'. Dar e foarte greu. Alte jucătoare trebuie să facă acum pasul în faţă. Laura a fost foarte bună, Pristăviţă în prima repriză, Lorena a făcut pasul înainte...

Despre Cristina ştim că poate face pasul în faţă. Ea este numărul 1 şi numărul 2 din această echipă.  Avem nevoie şi de altcineva să o facă. Cred că jucătoarele sunt puţin obosite şi va fi foarte greu să mărim ritmul pentru meciurile cu Suedia şi Japonia.Dar doar aşa putem reuşit.



(Vom vedea din nou şapte contra şase?) Depinde dacă va juca sau nu Cristina. Se pune această întrebare pentru că o doare genunchiul. Un lucru e durerea şi altul suferinţa. Atunci când intervine suferinţa, creierul îţi fierbe şi e prea mult. Vom vedea ce va fi. Avem o zi de pauză şi poate va reuşi să-şi revină”,
a declarat Tomas Ryde.

Afla mai multe despre: tomas ryde 

viewscnt
Articole similare