Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă victorie pentru Mircea Lucescu în Ucraina. Echipa sa profită de pasul greşit al Şahtiorului şi se desparte la 4 puncte de marea rivală

O nouă victorie pentru Mircea Lucescu în Ucraina. Echipa sa profită de pasul greşit al Şahtiorului şi se desparte la 4 puncte de marea rivală

Stranieri

Comentarii

Dinamo Kiev a reuşit să se impună cu scorul de 4-1, în deplasare, în faţa Lviv. Trupa lui Mircea Lucescu conducea confortabil deja de la pauză, după ce Besiedin şi Tsygankov punctaseră. Astfel, echipa din capitala Ucrainei se desparte la 4 puncte de poziţia a doua, ocupată de fosta echipă a tehnicianului român, Şahtior.

Mircea Lucescu continuă marşul spre titlul din Ucraina. După ce a revenit în ţara unde a avut incredibil de mult succes şi a semnat cu marea rivală a fostei sale echipe, Dinamo Kiev, Il Luce continuă să surprindă. La 75 de ani, tehnicianul nu arată semne de îmbătrânire, iar duminică echipa sa a obţinut o nouă victorie, crucială în lupta pentru titlu.

Şahtior pierduse cu Zorya Lugansk, iar doar un punct despărţea cele 2 formaţii. Astfel, cu o victorie astăzi, Dinamo Kiev putea să se despartă la 4 puncte de marea rivală şi tocmai asta a făcut.

După golurile lui Besiedin şi Tsygankov în prima parte, Kedziora şi Lednev au mai punctat în a doua, cu un gol al adversarilor venind între cele două reuşite din a doua repriză.

În următoarea etapă, Dinamo Kiev va juca acasă cu Minaj, echipa de pe locul 12, ca apoi să dispute prima manşă din duelul din optimile Europa League, împotiva spaniolilor de la Villarreal.

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kiev 

viewscnt
Articole similare