Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O parte a tribunei stadionului echipei Juventus, închisă pentru un meci din cauza scandărilor rasiste la adresa lui Lukaku

O parte a tribunei stadionului echipei Juventus, închisă pentru un meci din cauza scandărilor rasiste la adresa lui Lukaku
Comentarii

O parte din Tribuna Sud a stadionului echipei Juventus va fi închisă pentru un meci, a anunţat, joi, Liga italiană, la două zile după scandărilor rasiste la adresa atacantului echipei Inter Milano, Romelu Lukaku.

Internaţionalul belgian a fost ţinta insultelor rasiste după ce a egalat din penalti în ultimele minute ale semifinalelor Cupei Italiei cu Juventus, scor 1-1.

Serie A, care organizează Cupa Italiei, a declarat într-un comunicat că inelul inferior al tribunei de sud a stadionului Allianz va fi închis pentru un meci în urma scandărilor rasiste rostite de „majoritatea suporterilor” din acest sector.

Lukaku a fost eliminat pentru un al doilea cartonaş după ce a sărbătorit golul în faţa sectorului din tribună în care se afla suporterii din Torino, ducând degetul la gură.

Mjlocaşul columbian al echipei Juventus, Juan Cuadrado, şi portarul formaţiei Inter, Samir Handanovic, eliminaţi şi ei în urma unei altercaţii la fluierul final, au primit suspendări de trei meciuri şi, respectiv, de un meci.

Heinrichs, fotbalistul lui Leipzig, spune că a fost victima insultelor rasiste după meciul cu Borussia Dortmund

Jucătorul echipei RB Leipzig, Benjamin Heinrichs, a fost victima unor insulte rasiste şi pline de ură în social media, după victoria din meciul cu Borussia Dortmund, scor 2-0, din Cupa Germaniei.

„Trăim într-o societate în care toată lumea poate răspândi ura şi rasism pe internet”, a spus jucătorul, împărtăşind fragmente din mesajele primite.

Născut dintr-un tată german şi o mamă ghaneză, Henrichs este, după Romelu Lukaku, Jamal Musiala şi Nico Williams, al patrulea jucător în 24 de ore care a primit insulte rasiste pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: rasism 

viewscnt
Articole similare