Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O partidă absolut surprinzătoare între St. Louis Blues şi Montreal Canadiens în debutul celei de-a doua părţi a sezonului regulat al NHL

O partidă absolut surprinzătoare între St. Louis Blues şi Montreal Canadiens în debutul celei de-a doua părţi a sezonului regulat al NHL

Hochei pe gheață

Comentarii

În direct la Telekom Sport, imediat după All-Star weekend, echipa gazdă a fost dominată categoric, a tras primul şut pe poartă abia în finalul primei reprize, dar a reuşit să învingă Montreal pentru a 5-a oară la rând şi să urce în clasamentul diviziei Central din National Hockey League.

Canadiens au zburdat pe gheaţa de la Scottrade Center în prima repriză şi doar forma excepţională a portarului Carter Hutton a ţinut echipa gazdă în meci. Cu două minute şi 57 de secunde rămase din prima repriză, Montreal conducea la şuturi pe poartă cu 11-0!!

Blues, locul 3 în divizia Central înaintea meciului, au reuşit, totuşi, să deschidă scorul imediat după pauză: rusul Ivan Barbashiov a preluat pucul la centrul terenului, s-a dus nestingherit spre poarta adversă şi l-a învins pe Carey Price cu un şut la vinclu.

Suedezul Berglund a făcut 2-0 pentru St. Louis în superioritate numerică, iar Montreal a scos portarul pe final, tot în power-play, pentru a încerca egalarea în 6 contra 4. S-a terminat 3-1 pentru gazde, care reuşesc a 5-a victorie consecutivă împotriva celei mai titrate echipe a ligii.

“The second start of the season”, cum a fost botezată perioada dintre All-Star Game şi finalul sezonului regulat, continuă în direct la Telekom Sport joi dimineaţă, de la ora 03:00, cu rivalitatea din divizia Metropolitan, dintre liderul Washington Capitals şi Philadelphia Flyers.

Afla mai multe despre: st. louis bluesmontreal canadiensnhltelekomsporthochei 

viewscnt
Articole similare