Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”O remiză era prea puţin la ce am jucat!” Panduru, laude pentru Adrian Mutu: ”El le-a dat încrederea asta!” EXCLUSIV

”O remiză era prea puţin la ce am jucat!” Panduru, laude pentru Adrian Mutu: ”El le-a dat încrederea asta!” EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa de tineret a României a învins, sâmbătă seară, la Budapesta, selecţionata similară a Ungariei, cu scorul de 2-1, într-un meci contând pentru etapa a doua a grupei A de la Campionatul European U21. Tricolorii au revenit după ce maghiarii au deschis scorul în inferioritate numerică.

Csonka a marcat pentru reprezentativa maghiară, Măţan şi Paşcanu au înscris pentru România în ultimele 20 de minute. În minutul 43, de la maghiari a fost eliminat Szoke, el primind al doilea cartonaş galben.

”Victorie mare! Am fost conduşi, dar am întors pe final. Joc bun, cred că un rezultat de egalitate era prea puţin. Meritam să câştigăm!” a spus Basarab Panduru, imediat după sfârşitul meciului România U21 - Ungaria U21.

”Mi-a plăcut că am jucat fotbal încă de la început. Foarte important este antrenorul la această naţională. El i-a făcut să joace fotbal, le-a dat încredere. I-a simţit, pentru că el nu ne-a dat impresia că i-a ieşit. La el nu e întâmplător, toate lucrurile pe care le face le face corect. Cred că naţionala U21 joacă peste ceea ce poate, şi chiar dacă este sub naţionala din 2019, joacă aproape de acel nivel. Tot la victorie, tot spre poartă. Mi-a plăcut toată naţionala” a mai spus expertul Telekom Sport, la Sport Report, după joc. 

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare