Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O româncă încearcă să-l convingă pe Kylian Mbappe să rămână la PSG: ”Avem nevoie de tine”

O româncă încearcă să-l convingă pe Kylian Mbappe să rămână la PSG: ”Avem nevoie de tine”
Comentarii

O româncă încearcă să-l convingă pe Kylian Mbappe să rămână la PSG, în contextul în care atacantul francez este tot mai curtat de Real Madrid şi Liverpool. Roxana Mărăcineanu, ministrul Sportului din Franţa, i-a transmis lui Mbappe că francezii au nevoie ca el să nu plece de la PSG.

Născută în România, Roxana Mărăcineanu spune că şi-ar dori ca Mbappe să-şi continue cariera la PSG. Invitată la o emisiune TV, ministrul Sportului din Franţa i-a transmis lui Kylian Mbappe că fanii francezi au nevoie să rămână la PSG. În plus, este un model pentru tinerii francezi.

Românca ce vrea să-l convingă pe Mbappe să rămână la PSG

Cotat la 180 de milioane de euro, Mbappe este cel mai bine cotat jucător din lume. Atacantul de 22 de ani a avut o creştere constantă şi s-a impus în galeria jucătorilor mari. În meciul cu Barcelona, de la mijlocul săptămânii, în optimile Ligii Campionilor, atacantul francez a reuşit un hat-trick pe Camp Nou, în victoria cu 4-1.

Roxana Mărăcineanu spune că a văzut meciul şi s-a bucurat peste măsură de evoluţia starului lui PSG. Acum, ministrul Sportului din Franţa spune că îşi doreşte ca Mbappe să rămână în continuare la PSG.

”Este bine să-l văd jucând aşa. Kylian, rămâi în Franţa! Vrem să te vedem în continuare jucând aşa. Noi, publicul, avem nevoie de tine. PSG are nevoie de tine. Tinerii sportivi şi tinerii fotbalişti trebuie să aibă exemple şi modele”, a declarat Roxana Mărăcineanu, citată de RMC Sport.

Cine este Roxana Mărăcineanu, românca ce încearcă să-l facă pe Mbappe să continue la PSG

În vârstă de 45 de ani, Roxana Mărăcineanu s-a născut în România, în Bucureşti, unde a practicat gimnastică. În 1984, când avea doar 9 ani, Roxana Mărăcineanu s-a mutat în Franţa, împreună cu familia, care a cerut azil politic. Aici, a început o nouă viaţă şi s-a apucat să facă înot, sport în care a şi performat.

Roxana Mărăcineanu a concurat pentru ţara care a adoptat-o şi la Jocurile Olimpice din 2000 a reuşit să câştige medalia de argint la proba de 200 de metri spate. Ca un fapt divers, medalia de aur a fost câştigată atunci de Diana Mocanu, care atunci avea doar 16 ani.

După ce s-a retras, Roxana Mărăcineanu a intrat în politică şi din 2018 este ministrul Sporturilor din Franţa.
 

Afla mai multe despre: roxana maracineanu 

viewscnt
Articole similare