Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”O să sar pe bancă, o să mă pun în genunchi, o să spun vă rog frumos, veniţi” Mihai Teja aşteaptă un nou investitor la Poli Iaşi

”O să sar pe bancă, o să mă pun în genunchi, o să spun vă rog frumos, veniţi” Mihai Teja aşteaptă un nou investitor la Poli Iaşi

CSM Poli Iași

Comentarii

Antrenorul ieşenilor, Mihai Teja a vorbit în conferinţa de presă susţinută luni despre posibilitatea ca gruparea moldavă să fie preluată de un nou investitor.

Politehnica Iaşi aşteaptă un nou investitor, iar antrenorul Mihai Teja este dispus să facă orice pentru ca gruparea moldavă să treacă peste criza financiară: ”Eu să fac spectacol? O să sar pe bancă, o să mă pun în genunchi, o să spun vă rog frumos, veniţi. Noi încercăm să câştigăm punct, puncte, nu să facem spectacol. Tot am făcut spectacol, am zis că am jucat bine şi am pierdut puncte, le-am pierdut printre degete în multe meciuri” a mărturisit Teja, într-o conferinţă de presă susţinută luni.

”Să dea Dumnezeu să fie aşa şi să vină un investitor nou. Am citit şi eu prin presă, dar nu am vorbit nimic. Să dea Dumnezeu să fie aşa. Am citit şi eu prin presă, nu am vorbit nimic. Am pierdut la Dinamo, nu ne-a picat bine pentru că eu cred că Dinamo nu a fost superioară cu nimic faţă de Politehnica Iaşi, deşi a jucat acasă. Cred că am făcut un meci bun, o primă repriză foarte bună” a mai spus Mihai Teja.

Poli Iaşi joacă în etapa viitoare contra FCSB-ului, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: poli iaşimihai teja 

viewscnt
Articole similare