Experiențe împreună.
You are here:

O singură echipă a luat notă de trecere în Conference League. Cornel Dinu: "La ce decadenţă e în fotbalul nostru, stingi televizorul" EXCLUSIV

O singură echipă a luat notă de trecere în Conference League. Cornel Dinu: "La ce decadenţă e în fotbalul nostru, stingi televizorul" EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Doar FCSB a câştigat dintre echipele româneşti care au jucat în turul secund preliminar Conference League. Universitatea Craiova a pierdut, iar Sepsi a remizat. Cornel Dinu a lăudat doar echipa din Sfântu Gheorghe.

Cornel Dinu, după meciurile echipelor din România în Conference League

Dinamovistul se declară dezamăgit de fotbalul românesc, iar ultimul episod, din Conference League, l-a făcut să aibă un nou discurs dur. Cornel Dinu consideră că Marinos Ouzounidis ar trebui îndepărtat de la Universitatea Craiova. Sepsi a fost lăudată. 

"Cum să spun? N-am prea fost atent. Nu pot să spun că nu m-am uitat la meciuri, am mai butonat. Nu mă mai surprinde nimic. Steaua (n.r. - FCSB) a fost departe, obosită. Doar pe Cordea îl pot remarca. 

Sepsi s-a prezentat cel mai bine dintre echipele noastre. Prestaţia Craiovei nu m-a surprins, e o echipă antrenată la ciupeala jocului. Mi s-a părut o echipă bine aşezată, Sepsi a avut o prestaţie bună. Rămân la părerea că se face o greşeală imensă... N-am înţeles prestaţia Craiovei. 

Convingerea mea e că sunt antrenori care pot pregăti echipele, îmi aduc aminte de un antrenor simpatic, care făcea încălzire de 15 minute şi apoi jucam. Grecii sunt speculativi. Una e să speculezi şi alta e să creezi. Grecia a avut prestaţii de excepţie în fotbal. Convingerea e că noţiunile de a coordona posesia în acţiuni de atac... De câteva luni cu Ouzounidis sunt nule. Nu văd vreo acţiune tactică antrenată în acest sens. Nu există folosofie, e la Platon, asta e o strategie de joc. 

După părerea mea, strategia de atac nu e antrenată şi nici nu e gândită de acest antrenor. Când te uiţi la ce decadenţă e în fotbalul nostru, stingi televizorul şi te apuci să coseşti", a declarat expertul Telekom Sport.

Universitatea Craiova a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa albaneză FK Laci, în prima manşă a turului doi preliminar al Conference League. Returul are loc săptămâna viitoare.

Tot în Conference League, Sepsi Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat în deplasare, joi, cu echipa slovacă Spartak Trnava, în prima manşă a turului al doilea preliminar. Doar FCSB a câştigat, joi, cu Şahtior Karagandi, scor 1-0. 

 

viewscnt
Articole similare
Ce mănâncă Cristiano Ronaldo la Manchester United. Meniul care i-a înfuriat pe...