Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O superputere din Spania îi "fură" perla lui Gigi Becali. Transfer-bombă la o echipă de Liga Campionilor

O superputere din Spania îi "fură" perla lui Gigi Becali. Transfer-bombă la o echipă de Liga Campionilor

Fotbal

Comentarii

Fundaşul central dorit de Gigi Becali la FCSB, Andrei Chindriş, este pe cale să prindă transferul carierei. Jucătorul celor de la FC Botoşani a intrat în lista de priorităţii a grupării spaniole Valencia, după anunţă spaniolii de la superdeporte.es.

Valencia caută soluţii pentru centrul apărării, acolo unde în ultimele sezoane au existat numeroase probleme. Jucătorii experimentaţi nu au reuşit să ofere siguranţă, iar de data aceasta Valencia schimbă strategia. Caută jucători tineri, valoroşi, pe care să-i ajute să progreseze în cele mai bune condiţii.

Astfel, fosta finalistă a Ligi Campionilor l-a pus în lista de priorităţii pe internaţionalul român de tineret, Andrei Chindriş, de la FC Botoşani. "Fizic impunător, citeşte bine jocul, puternic în dueluri, ambidextru", aşa îl descriu spaniolii. 

Conducerea celor de la Valencia a înaintat celor de la FC Botoşani o ofertă de împrumut cu opţiune de cumpărare. Cu toate acestea, Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, nu pare tentat să-şi lase jucătorul să plece pe gratis, chiar dacă este doar temporar şi a cerut o sumă de bani.

FC Botoşani este dispusă să se despartă de jucător pentru o sumă în jurul a 1 milion de euro, care mai poate scădea dacă în tranzacţie va fi inclus şi un procent dintr-un eventual transfer. Spaniolii anunţă că Valencia trebuie să se grăbească dacă vor să obţină semnătura fotbalistului român, fiindcă nu duce lipsă de oferte.

Adio FCSB! Andrei Chindriş este dorit de o dublă finalistă a Ligii Campionilor. O primă ofertă a fost trimisă la Botoşani

Cel mai mult a insistat pentru jucător Gigi Becali, însă oferta de 500.000 de euro nu a fost una convingătoare. Un alt club care a intrat înj cursă a fost o altă formaţie din La Liga, Celta Vigo, dar care nu s-a înţeles cu omologii de la FC Botoşani. De asemenea, s-a mai vorbit de interesul mai mult formaţii din Serie A, dar şi a nemţilor de la Werder Bremen, care şi-au trimis scouterii în România, în câteva rânduri.

Un mare atu pentru Chindriş este faptul că a copilărit în Huesca şi cunoaşte foarte bine limba spaniolă, astfel că nu va avea mari probleme de adapatare. Pe acest lucru mizează şi formaţiile din Spania, în special Valencia, care îl doreşte foarte mult în centrul apărării, lângă Mouctar DIakhabi, Ezequiel Garay sau Eliaquim Mangala.

Afla mai multe despre: andrei chindrisfcsbgigi becalifc botosanitransfer 

viewscnt
Articole similare