Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O vedetă de la FCSB, disperată! S-a dus la Gigi Becali: "Nea Gigi, ce se întâmplă cu mine?". Răspuns deprimant pentru fotbalist

O vedetă de la FCSB, disperată! S-a dus la Gigi Becali: "Nea Gigi, ce se întâmplă cu mine?". Răspuns deprimant pentru fotbalist

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, i-a criticat pe anumiţi jucători din echipă chiar după primul meci din noul sezon. Ionuţ Vînă şi Olimpiu Moruţan au fost mustraţi de omul de afaceri. De altfel, fostul mijlocaş al Viitorului a dorit să discute cu Becali.

Ionuţ Vînă şi Olimpiu Moruţan, traşi la răspundere de Gigi Becali: "Nea Gigi, ce se întâmplă cu mine?"

FCSB a remizat în deplasare, scor 0-0, cu FC Botoşani, iar Gigi Becali a revenit la vechile obiceiuri. Despre Olimpiu Moruţan a spus că a fost cel mai slab din echipă la începutul noului sezon şi i-a transmis să se mute din Pipera în Domneşti. 

Ionuţ Vînă, un alt "client" al omului de afaceri, nu a fost nici măcar în lot şi l-a dezamăgit pe Becali încă din perioada de pregătire. Mijlocaşul a purtat o discuţie cu el şi a primit un răspuns deprimant. 

"Mă duc la echipă şi le spun că vreau posesie. Aveţi calitate şi puteţi face posesie. Dacă ne apucăm să driblăm toţi, nu câştigăm. Vînă a zis <<Nea Gigi, ce se întâmplă cu mine?>> <<Păi, ai pierdut mingi la mijlocul terenului, a pierdut patru mingi la un meci amical>>. Şi acum o să vină Moruţan să zică: <<Nea Gigi, ce se întâmplă cu mine?>> <<Tu nu ai nicio realizare. Să te muţi la Domneşti, nu mai stai în Pipera, că nu ştii să mai stai în picioare>>. E cuminte, dar dacă stai la Pipera, e mai greu...

După remarca despre maşină, a luat-o în sus ca racheta. El are casă la Domneşti, dar stă la Pipera. Era prieten cu Man, dar dacă a plecat, mută-te la casa ta! Ăsta e motivul. Şi în pregătire tot aşa a fost. Ce e cu Moruţan? Voiam 30-40 de milioane pe el. Eu pot cere acum 500.000 de eu. Îl pun să se mute la Domneşti", a declarat Gigi Becali pentru Pro X. 

Becali a anunţat revenirea lui Florinel Coman şi, odată cu ea, a lansat încă o ameninţare la adresa lui Moruţan. "Pe Florinel Coman o să-l vedem cam peste o săptămână pe teren, 15-20 de minute, jumătate de oră. Peste două săptămâni o să fie tot meciul. Pe Cordea din echipă nu-l mai scot şi să-l văd pe Moruţan ce face când revin Olaru şi Coman", a adăugat finanţatorul FCSB. 

 
 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbolimpiu morutanionut vinafc botosani fcsb 

viewscnt
Articole similare