Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O veste bună primită de Nicolae Dică din Austria. Ce anunţ a făcut căpitanul lui Rapid Viena

O veste bună primită de Nicolae Dică din Austria. Ce anunţ a făcut căpitanul lui Rapid Viena

UEFA Europa League

Comentarii

O veste bună pentru Nicolae Dică. Stefan Schwab, căpitanul lui Rapid Viena, s-a accidentat cu Slovan Bratislava, în urmă cu aproape o săptămână şi este incert pentru partida cu FCSB, din play-off-ul Europa League.

Joi, de la 21:30, FCSB joacă primul tur din tentativa de a pătrunde din nou în grupele Europa League. Vicecampioana României va juca la Viena, cu Rapid, echipă la care este legitimat şi Andrei Ivan. Partida se anunţă dificilă, mai ales că Rapid Viena se bucură de suporteri fanatici.

Nicolae Dică a primit însă şi o veste bună. Stefan Schwab, unul dintre cei mai buni jucători de la Rapid Viena, s-a accidentat în returul cu Slovan Bratislava şi este incert pentru partida cu FCSB. Mijlocaşul de 27 de ani a lipsit la meciul cu LASK Linz, pierdut cu 2-1, în campionat şi există riscul să nu fie apt nici pentru meciul de joi:

”Am probleme la coapsă, iar la meciul cu Slovan m-am lovit la genunchi. În timpul meciului n-am avut nimic, dar apoi genunchiul s-a umflat. Marţi (n.r. astăzi), vor încerca antrenamentele cu mingea şi apoi să vedem dacă pot să-mi revin până joi”, a declarat Stefan Schwab, potrivit kurier.at.


 

Afla mai multe despre: nicolae dicarapid vienaeuropa leaguestefan schwab 

viewscnt
Articole similare