Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Oare au scris pe hârtiile pe proprie răspundere ”merg să fur!”?". Adi Popa, jefuit! Fotbalistul, nervos în ultimul mesaj publicat

"Oare au scris pe hârtiile pe proprie răspundere ”merg să fur!”?". Adi Popa, jefuit! Fotbalistul, nervos în ultimul mesaj publicatgalerie foto

Diverse

Comentarii

Fotbalistul lui FCSB, Adrian Popa, s-a înfuriat în momentul în care a observat că a fost jefuit. Jucătorul a publicat un mesaj dur în care a apelat şi la ironii.

Adi Popa a avut o surpriză neplăcută. Fotbalistul se protejează în aceste zile stând în casă şi urmând indicaţiile staff-ului FCSB, dar maşina sa a avut de suferit. 

Fotbalistul FCSB s-a plâns pe reţelele de socializare că a fost jefuit şi a avut şi câteva ironii la adresa făptaşului: ”Şi în timp ce ăştia ”deştepţi” stau în casă, băieţii ce au rămas fără job prin Italia, Franţa şi Spania (acolo carantina e carantină, nu ai ce căuta afară) îşi fac treaba mai liniştiţi şi mai nederanjaţi ca niciodată. Oare au scris pe hârtiile pe proprie răspundere ”merg să fur!”?”, a tunat Popa.

Afla mai multe despre: adi popafcsb 

viewscnt
Articole similare