Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Obţine două victorii şi după pleacă pentru că urmează opt înfrângeri” Un fost dinamovist nu are încredere în Dusan Uhrin

„Obţine două victorii şi după pleacă pentru că urmează opt înfrângeri” Un fost dinamovist nu are încredere în Dusan Uhrin

Superliga

Comentarii

Dinamo l-a numit, ieri, antrenor pe Dusan Uhrin.

În play-out conducerea lui Dinamo a decis să meargă pe mâna lui Dusan Uhrin, care i-a mai antrenat pe „câini”.

Fostul jucător dinamovist, Dacian Varga, este de părere că noul antrenor nu va schimba nimic în „Ştefan cel Mare” şi că Dinamo va tremura serios pentru retrogradarea în eşalonul secund.

„Să vină Uhrin cum? Cu jucători poate... Dacă vine doar el, ce poate să facă? Orice antrenor, fără jucători... ce să facă? Jucătorii rămân aceiaşi, nu? Nu văd luminiţa de la capătul tunelului! Nu văd ce ar putea să facă orice antrenor care vine acum.

Nu ţine de antrenor, ci depinde de jucători! A fost Contra, a plecat, a venit Gane, a venit nea Gigi... Ce ar putea să facă Dusan? Nici nu e român... Are două victorii la Gaz Metan... E bine, nu? Obţine două victorii şi după pleacă pentru că vor urma opt înfrângeri. Glumesc...”
, a declarat Dacian Varga, pentru GSP.

Antrenorul ceh a semnat un contract cu Dinamo până la finalul sezonului şi este aşteptat azi în „Ştefan cel Mare” pentru a conduce primul antrenament.

Uhrin a mai antrenat-o pe Dinamo în anul 2019, în august, până în 2020, în martie.
Ultima sa experienaţă în fotbalul românesc a fost la Gaz Metan Mediaş.

Conform surselor Telekom Sport, noul staff tehnic de la Dinamo va fi format din Duşan Uhrin Jr, Iulian Mihăescu şi Dragoş Picu.

„Plec cu regretul că nu am făcut ce aşteptau suporterii noştri. Îmi pare rău şi îmi cer scuze” a spus Gigi Mulţescu după meciul de ieri cu Astra Giurgiu din semifinalele Cupei României, scor final 1-0.

Afla mai multe despre: dinamodusan uhringigi multescu 

viewscnt
Articole similare