Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ochii pe derby! Scouteri din Spania şi Portugalia, la meciul FCSB - Rapid 2-2: "Echipe bune"

Ochii pe derby! Scouteri din Spania şi Portugalia, la meciul FCSB - Rapid 2-2: "Echipe bune"

FCSB

Comentarii

Derby-ul FCSB - Rapid 2-2 a fost privit de ochi importanţi, pe Arena Naţională, în etapa a 5-a din play-off-ul Superligii.

Florin Vulturar, agent apropiat de FCSB, a dezvăluit după FCSB - Rapid 2-2 că a avut invitaţi importanţi din Spania şi Portugalia la meciul de pe Arena Naţională.

El a precizat că "e posibil" să plece mai mulţi jucători de la FCSB în vară, când se va deschide perioada de transferuri, având în vedere performanţa reuşită în acest sezon cu echipa. Formaţia patronată de Gigi Becali este foarte aproape de primul titlu de campioană după 9 ani.

Scouteri din Portugalia şi Spania, cu ochii pe Rrahmani, Coman sau Olaru la derby-ul FCSB - Rapid 2-2

În ceea ce priveşte jucătorii de la FCSB şi Rapid, din Portugalia s-a scris că Benfica este interesată de Albion Rrahmani, iar în trecut de Darius Olaru de la "roş-albaştri". Ambii au marcat pe Arena Naţională. "Probabil vor fi mai mulţi jucători la EURO (n.r. - de la FCSB) şi e posibil să plece mai mulţi jucători. Şi acum am avut invitaţi din afară, din Spania şi din Portugalia, echipe bune", a declarat Florin Vulturar.

FCSB - Raid 2-2, în play-off-ul Superligii

FCSB a încheiat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Rapid, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii.

Pe Arena Naţională, în faţa a peste 45.000 de spectatori, gazdele au început cu un gol al lui Florinel Coman, anulat pentru ofsaid în minutul 3. FCSB a deschis totuşi scorul, prin Darius Olaru, în minutul 10. Rapidul a avut o reacţie incredibilă şi a preluat conducerea în numai patru minute. Mai întâi a egalat Krasniqi (min. 12), apoi Albion Rrahmani a înscris şi el (min. 16) şi giuleştenii conduceau cu 2-1.

În minutul 21 a marcat şi Hasani pentru Rapid, însă golul a fost anulat pentru ofsaid la Rrahmani. Elevii lui Charalambous au ratat incredibil în minutul 39, prin Miculescu, care a lovit prost balonul cu capul, din careul mic, trimiţând peste poartă. La pauză Charalambous l-a aruncat în luptă şi pe Alexandru Băluţă, iar acesta a egalat în minutul 57, din pasa lui Radunovic. Aioani a intervenit, în minutul 64, la şutul lui Florinel Coman, iar până la final, în ciuda dominării clare a roş-albaştrilor, nu s-a mai înscris, meciul terminându-se la egalitate, 2-2.

În clasament, FCSB este lider, cu 45 de puncte, iar Rapid e pe locul 5, cu 29 de puncte.

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Ngezana, Chiricheş (Dawa 42), Radunovic – Lixandru (Alhassan 77), Ad. Şut, Olaru - Oct. Popescu (Radaslavescu 77), Miculescu (Al. Băluţă 46), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

RAPID: Aioani - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Hromada (Emmers 51), Oaidă, Hasani (Burmaz 71) – E. Krasniqi, A. Rrahmani, Petrila (Funsho Bamgboye 71). ANTRENOR: Bogdan Lobonţ

Cartonaşe galbene: Fl. Coman 42, V. Creţu 79, Olaru 90+2, Radunovic 90+2 / Oaidă 20, Hromada 29, P. Iacob 37, Funsho Bamgboye 82, Braun 90+2, A. Rrahmani 90+2

Arbitri: Marcel Bîrsan - George Florin Neacşu, Imre-Laszlo Bucsi - George Cătălin Găman

Arbitri VAR: Radu Petrescu – Marius Badea

Afla mai multe despre: fcsbrapidderbyscouterispaniaportugaliasuperliga 

viewscnt
Articole similare