Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu, dorit la Juventus. Puştiul de la FCSB poate ajunge să se antreneze alături de Cristiano Ronaldo

Octavian Popescu, dorit la Juventus. Puştiul de la FCSB poate ajunge să se antreneze alături de Cristiano Ronaldo

Fotbal

Comentarii

Octavian Popescu este în atenţia tuturor, datorită prestaţiilor sale de la FCSB. Puştiul de 18 ani este pe lista celor de la Juventus.

Octavian Popescu dorit la Juventus

Octavian Popescu este pe lista celor de la Juventus Torino. Echipa italiană îl are în vedere pe fotbalistul celor de la FCSB. 

Puştiul de 18 ani este în atenţia tuturor, deoarece impresionează prin stilul său de joc şi prin evoluţiile la echipa roş-albastră. Interesul celor de la Juve pentru Popescu, a fost confirmat, potrivit ProSport, de Florin Manea, care este şi impresarul lui Radu Drăguşin. Se pare că italienii sunt impresionaţi de noua perlă a lui Gigi Becali.

"Sunt scouteri de la Juventus cărora le-a plăcut Octavian Popescu. Au făcut nişte rapoarte şi au zis că este de urmărit. Este pe lista lor, alături de 50-100 de jucători", a declarat Florin Manea la ProSport Live.

De evoluţiile lui Octavian Popescu, dar şi de potenţialul său vorbeşte toată lumea şi toţi sunt impresionaţi de puştiul de 18 ani, iar printre aceştia se numără şi Basarab Panduru, care a vorbit despre jucătorul de la FCSB, pentru Telekom Sport.

"Uite că uşor, uşor, s-ar putea să-l vedem şi pe el. Atenţie, e foarte tânăr, are timp să înveţe lucruri. Uitaţi-vă unde-i mingea, tot timpul aproape de picior. Cred că golul ăsta îl va ajuta, cred că va marca mai multe goluri. Sper să o facă, e foarte tânăr încă. Dar ce face, ce joacă, e de-a dreptul... Chiar vrei să te uiţi la FCSB. Joacă un fotbal bun", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport

Şi patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, are cuvinte de laudă la adresa lui Octavian Popescu, pe care îl consideră un fenomen al fotbalului.

"Octavian Popescu…Sunt unii jucători buni, foarte buni, iar alţii sunt fenomene. Noi l-am avut fenomen pe Hagi. Nu cred că am mai avut altul. Mai spun unii că a fost unul sau altul, fiecare poate spune ce vrea.

Eu cred că singurul fenomen a fost Hagi. Pot să am o părere, nu? Octavian Popescu este fenomen, părerea mea. Ce înseamnă fenomen? Messi, Ronaldo, un jucător de excepţie, un geniu. Numai Hagi a fost aşa! Aşa zic eu. Popescu e al doilea geniu, e fenomen!", a declarat Becali.

Octavian Popescu are 3 assist-uri şi un gol în acest sezon, alături de FCSB.

Afla mai multe despre: octavian popescu fcsb juventus gigi becali 

viewscnt
Articole similare