Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Octavian Popescu sau Florinel Coman? Cine este favoritul tău?”. Gabi Tamaş a răspuns în stilul său inconfundabil: ”Unul are talent, dar mie-mi place mai mult celălalt”

”Octavian Popescu sau Florinel Coman? Cine este favoritul tău?”. Gabi Tamaş a răspuns în stilul său inconfundabil: ”Unul are talent, dar mie-mi place mai mult celălalt”

FCSB

Comentarii

Gabi Tamaş (39 de ani) a fost chestionat despre cine este favoritul său de la FCSB dintre Octavian Popescu (20 de ani) şi Florinel Coman (24 de ani).

Legitimat în momentul de faţă la Concordia Chiajna, Gabi Tamaş a vorbit recent despre FCSB şi şi-a exprimat opinia cu privire la doi dintre jucătorii importanţi ai roş-albaştrilor. Este vorba despre Octavian Popescu şi Florinel Coman.

Favoritul lui Gabi Tamaş de la FCSB. A răspuns în stilul său inconfundabil: ”Unul are talent, dar mie-mi place mai mult celălalt”

Astfel, veteranul fundaş a afirmat că, dintre cei doi, favoritul său este Florinel Coman, jucător care a încetul cu începul îşi reintră în forma dinaintea repetatelor accidentări din ultimele sezoane.

Totuşi, Tamaş a vorbit şi despre suma de 50 de milioane de euro vehiculată de atâtea ori de Gigi Becali când vine vorba de vânzarea lui Octavian Popescu.

”Tavi Popescu are talent, dar mie-mi place mai mult de Coman. Am văzut acum că a început să dea şi goluri. Îl cunosc personal, ne-am văzut de 2-3 ori din întâmplare. 

Îmi place mult mai mult, este mai agresiv, are mai multă forţă decât Tavi Popescu.

(n.r. despre cele 50 de milioane de euro cerute de Becali pe Popescu) Nu putem vinde noi, ca ţară, un jucător cu 50 de milioane. Încă nu suntem atât de buni la nivel internaţional”, a declarat Tamaş, în podcastul Victory Extra Time, potrivit de Gsp.

În acest sezon, Octavian Popescu a jucat 41 de meciuri şi a reuşit trei goluri şi şase assist-uri, în toate competiţiile pentru FCSB, în timp ce cifrele lui Florinel Coman sunt următoarele: 34 de meciuri / 6 goluri / 6 pase decisive.

Cei doi sunt pregătiţi momentan de Mihai Pintilii, dar rămâne de văzut ce antrenor va fi numit la FCSB în perioada imediat următoare.

Gabi Tamaş a ajuns la Concordia Chiajna la începutul acestui an şi a jucat trei partide.

Afla mai multe despre: fcsbgabi tamaspopescucoman 

viewscnt
Articole similare